Velkommen til min blog

Her på bloggen deler jeg ud mit liv, og får et indblik i min kamp mod kiloene, efter et vægttab på 76 kg, har jeg stort fokus på madlavning, nemme og lækre retter, motion og familieliv. Jeg deler alt hvad jeg har på hjertet og det jeg oplever, og de mange tanker der går igennem livet.

 

 

image2

 

Lidt om mig,

Jeg hedder Camilla og kommer fra skønneste Aalborg, hvor jeg bor sammen med min moderne sammenbragte familie, som består af, min mand Kevin, vores fælles søn Victor, mine 2 drenge fra tidligere Sebastian og Oliver og til sidst min bonus datter Amalie, som min mand har fra tidligere. En dejlig sammenbragt familie, med fart over feltet.

img_4623

Jeg er uddannet kontorassistent med speciale indenfor offentlig administration og er netop igang med en overbygning af min uddannelse, og læser kommunom.

Jeg udgav i 2012 min bog Camillla Framnes, Hvis jeg kan, kan du også, hvori jeg har fortalt om mit liv, opvækst, livet som ung mor, men mest af alt mit liv som overvægtige, og min kamp mod kiloene, bogen kan købes her.

Efter min kamp mod kiloene, har jeg de sidste par år været rundt i det danske land og fortalt og inspireret om min kamp, hvilket jeg stadig gør. Det er fantastisk at jeg kan være med til at inspirerer andre til at tage det valg, som nu engang ALDRIG er for sent, for som min titlen på bogen også hedder, Hvis jeg kan, kan DU også, du alene skal bare tag den beslutningen, og turde tro på dig selv.

JEG tror på dig, hvis DU gør!

Derudover har jeg de sidste ca. 11 år, kørt over kanal 4 i programserien de unge mødre, som jeg stadig gør. Hvor min familie er og bliver fulgt i vores hverdag, for at vise hvordan livet som ung mor er. Da jeg startede i programmet tilbage i 2005, havde jeg ikke regnet med det blev så mange år, men jeg tog valget om at blive ung mor, og har der kunne fortælle min historie på godt og ondt, og man har kunne følge med i mine mange kampe til hvor jeg står i dag.