Jul i det lille hjem – Camilla Framnes
En dag jeg aldrig glemmer

Jul i det lille hjem

Reklame for Desenio.dk

Det er virkelig ikke til at forstå vi er i udgangen af året. Men når det er sagt, så findes der bare heller ikke en bedre måde at afslutte året på, med masse julehygge.

Den har stået på fuld julepyntning herhjemme, juletræet er sat frem (vi kører den langtidsholdbarer) med plastik juletræet. Jeg elsker vi kan nyde synet af juletræet hele december måned.

Jeg fik faktisk også i år, købt lidt ekstra julepynt i form af juleplakater fra Desenio.dk, det giver virkelig “juleprikken” over Iét.

Jeg har faktisk fået lov at give jer en rabatkode til Desenio.dk på 30 % fra idag til og med den 9 december, i skal blot bruge koden: camilla30 (Koden gælder ikke på rammer, samt handpicked og personlige billeder).

Der er også kommet lidt fornyelse i vores entre, er helt vild med de lidt brune/beige nuancer.
GOOD THINGS PLAKAT 30 x 40 / Sheep In The Fog 50 x 70 / Withered Flowers 30 x 40 /Facing A Cow 50 x 70

Nå men ihverfald det kunne være der skulle shoppes lidt julegaver, eller lidt shopping til jer selv, så er der ihverfald 30 % at sparer til og med d. 9 december med koden: camilla30.

Jeg er så småt ved at være i hus med julegave shopping, mangler lige de sidste 2-3 stykker. Det stræber jeg altid efter, at blive færdig med i god tid, så kan resten af julen bruges på masse hygge og familie tid i stedet.

Vi har ikke alle børn hjemme i år til julen, de skal være ved deres respektive forældre, men til gengæld er de hjemme til nytår. Jeg vender mig nok aldrig helt til ikke at have børnene hjemme juleaften, foretrækker uden tvivl de år vi alle er samlet.

Men i I år skal vi holde jul for hele familien i Norge, som kommer hjem til Danmark. Det bliver sammen med min mor og bonusfar, Kevins bror, søn og far. Så julen bliver med fuldt hus og nøj hvor jeg glæder mig.

 

Hvordan skal jeres jul fejres i år?

Spar 30 % på plakater fra Desenio.dk med koden: Camilla30

(Koden gælder ikke på rammer, samt handpicked og personlige billeder)

Hav en helt fantastisk aften og NYD julen, familien og hinanden.

De bedste julehilsner

Camilla

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag jeg aldrig glemmer