En dag jeg aldrig glemmer – Camilla Framnes
Endelig kan jeg løfte sløret

En dag jeg aldrig glemmer

Reklame for min egen bog og samarbejdspartnere

Det er virkelig en dag jeg aldrig vil glemme. Jeg er så rørt og dybt taknemlig over den dag og alle de fantastiske mennesker der kom og bakkede op om dagen, lykønskningerne og samarbejdsparternerne.

Dagen var helt igennem fantastisk.

Jeg holdte bogreceptionen inde på Bistro V inde i Aalborg midtby, helt perfekte omgivelser. Festen var delt over 2 omgange med 2 timer varighed, grundet alt det her coronahalløj, men det gik fint på den måde.


Jeg har brugt flere uger optil receptionen på forberedelserne, møder, indhold til goodiebags, for ikke at nævne de tusindvis af bøger jeg har skrevet personlige hilsner i og sendt afsted, af hjertet tak til alle jer der har forudbestilt bogen, TAK.

Framnes’ Gale Køkken 2, er en bog smæk fyldt med hyggemad, kager, supper, flutes, tærter og meget mere. Jeg fik stor hjælp fra min mor og søster til at bage kager til dagen, så der kunne blive serveret en masse lækre kager til kagebordet fra min kogebog.


Min sødeste lokale blomsterdame Charlott som ejer Rokoko blomster kom og pyntede med de fineste blomster på kagebordet og rundt på bordene.

Se lige:

Der var også sørget for de smukkeste balloner i alle mulige afskygninger, af de dejligste piger Tina og Natasja som er pigerne bag www.detvier.dk.


Jeg var til møde ude ved pigerne og viste dem farven på Framnes´Gale Køkken 2 og de fangede den med det samme.  De fik skabt noget så utrolig smukt, af store balloner med navnet på bag på, en stor ballonbue med store og små balloner, blomster og navnet på min kogebog, virkelig virkelig smuk. Sidst med ikke mindst havde de også lavet en smuk ballonudsmykning for enden af ballonbordet, som sammen med blomsterne, kagerne bare blev det flotteste bord jeg nogensinde har set.

Se lige engang.


Der var naturligvis sørget for goodiebags til alle gæsterne og jeg er virkelig beæret over alle de samarbejdspartnere der har givet gaver ud til gæsterne<3

Gaver til gæsterne

En smuk øjenskygge palette fra www.cocopanda.dk, de smukkeste farver, plus en rabatkode på 15 % på hele hjemmesiden også nedsatte varer med koden: CFBOG.

En cremesæbe, mikrofiberklud fra www.basicclean.dk. 

En Minetan wonder tan med tilhørende påføringshanske fra Minetan og slik, alt sammen fra Femmeunique.

En milk_shake incredible milk, milk_shake moisture plus shampoo, milk_shake moisture plus conditioner fra Rokkedal.

50 % rabat på personlig træning ved Jesper Rejnholdt til og med juni måned, ved aftale kontakt: kontakt@crossfitnorth579.dk i Crossfit North 57´9/Aalborg.

2 x Indigo energizer fra b:hip Europe, som er en af mine absolut foretrukne energidrikke. Indigo er energigivende til din krop, med vitamin B og det naturligt afledte indhold af koffein, guarana og grøn te, som giver dig øget opmærksomhed og koncentrationsevne.

15% rabatkode til køb i webshoppen hos www.Stinegulbaek.dk eller til en valgfri behandling af enten, Permanet make-up på bryn, spraytan, microneedling, farvning af bryn og vipper, Brow lamination / Brow lift, voks af overlæbe, hage, næsebore og bryn.
Brug rabatkoden: CamillaFramnes

2 stk. balloner fra partypigerne www.Detvier.dk, som tilbyder unik feststyling, koordinering og pynt til alt fra bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, butikdekoration, firmafester og events som fx. min bog reception.

3 x kollagen+ fra Nutrinic, som jeg selv bruger + en rabatkode på 15 % med koden: FRAMNES15

  • Kollagen bidrager til at reducere dybden af rynker og øge hudens elasticitet, fasthed og glød.
  • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.
  • Zink beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

25 % på behandling hos min negledame Lotte som har Flawless.

Et smykke fra min egen webshop Leiberg.dk + en rabatkode på 20 % med koden: Gale20

Af hjertet tak til alle jer der har ville hjælpe mig med at give mine gæster den helt vildt fantastiske goodiebags.

Tak til forlaget Fitall.dk for at tro på mig og det tætte samarbejde omkring kogeboge,

Framnes´s Gale Køkken 2.

Hvis ikke du har fået fingerne i bogen endnu, kan den købes lige her. 

 

Tak alle sammen for de smukke gaver❤️

TAK virkelig tak, alle sammen for at gøre denne dag til noget helt specielt for mig.
Jeg kunne virkelig dele tusindvis af billeder med jer, så det undgår i nok ikke helt på i Instagram.

De varmeste og taknemmelige hilsner

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kan jeg løfte sløret