Der er allerede gået 3 år – Camilla Framnes
Så går det løs med Black Friday

Der er allerede gået 3 år

Reklame for min egen webshop www.Leiberg.dk


Tiden flyver afsted, vi kan nu fejre 3 års fødselsdag.

3 år er allerede gået, det helt vildt.

Jeg sidder lige nu på færgen og er på vej til Leiberg.dk´s hovedkontor og nøj hvor jeg glæder mig. Den står nemlig på fødselsdagsfest på shoppen fra nu og helt frem til på søndag, hvor der er op til 80% at sparer og minimum 25% på hele shoppen.

Vi har planlagt så utrolig meget de sidste måneder og nu går det hele løs, det er altså med sommerfugle maven hver gang, jeg elsker det sus.

Så hold øje med alle vores kalender, Instagram og Facebook – for der bliver konkurrencer, liveshows mm.

Det er i det hele taget bare en helt fantastisk rejse Leiberg.dk har været på, de sidste 3 år. Rejsen fortsætter og vi har fået endnu en partner i firmaet, som er helt fantastisk. Jeg elsker at lærer, udvikle, skabe noget, få ideer, hvor nogle bliver til noget, mens andre er på tegnebrættet og nogle kasseret, men alt i alt så sker der noget hele tiden.

Sideløbende har vi været ved at arbejde på noget ret stort i noget tid nu, som vi om ganske få uger kan løfte sløret på, som også bliver starten på endnu en rejse vi tager sammen i team Leiberg.

Men nu skal fødseldagen fejres og i skal ikke snydes for at se nogle af de mange lækre styles til super skarpe priser.

Se engang den smukke sommerjakke fra FREEQUENT som er nedsat med 40 %, helt vildt smuk både i beige og i army. Find jakken her i Beige og i army farvet her.

Man må aldrig gå ned på cardigan og se lige denne smukke Rosa cardigan som er nedsat med 30 %, den er normal i størrelsen. Find den her.

Se lige det her sæt, der er også gode procenter at sparer. Skjorten fra Prepair er nedsat med 35 % og normal i størrelsen, find den her.

De smarte uundværlig jeans med god stretch, passer helt perfekt og er normal i størrelsen. Endnu bedre er, at de er nedsat med 30 %, find dem her. De smarte sneaks fra Woden er nedsat med 25 % – find dem her.

Alle nyhederne er også nedsat med 25 %, se denne smukke hør kjole fra One Two Luxzuz, perfekt sommerkjole både med og uden jeans. Find den her.

I kan finde alle tilbuddene her.

Hav en fantastisk dag og måske “ses” vi til fødselsdagsfest hos os,

Skøn dag

//Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så går det løs med Black Friday