Så går det løs med Black Friday – Camilla Framnes
Hvem er sore loser?

Så går det løs med Black Friday

Reklame for min egen shop Leiberg.dk

Jeg draget til København over på hovedkonteret Leiberg.dk, hvor det går løs i weekenden og bliver her indtil søndag, mens Kevin har styr på Victor og huset og drenge er hos deres fædre.

Den her weekend har jeg set frem til længe og noget der har været under planlægning de sidste måneder. Det er sjovt som tingene ændre sig som man bliver voksen, jeg sidder og glæder mig vanvittig over at skal til København for at arbejde i døgndrift, men det skal jo også helst være sådan, når man laver noget man elsker.

Den smukkeste kjole fra ICHI, som er nedsat med 58 % og findes farven rust her  og i blå her.

Vi har knoklet benhårdt optil denne weekend og nu går det løs til Black Friday, hvor du kan sparer op til 80%.

Find alle de gode Black Friday tilbud her.

Denne gule skjorte er super smart til sorte bukser, jeans eller nederdele. Endnu bedre er den er nedsat med 80% og koster nu 100,- Find den smukke skjorte her

Kjoler skal man aldrig gå ned på, denne smukkeste kjole er super smart både med en strømebuks eller jeans under som jeg bruger den. Den er nedsat med 65% og koster nu 245,- find kjolen her

Jeg er så vild med denne blazer, den er super smart både til jeans, over kjoler, eller en sort klassisk buks og den er lige nu sat ned til 189,- find den her.

Derudover er hele shoppen sat ned med minimum 25 % også på nyheder. Du kan trygt shoppe julegaverne også, da vi bytter til og og med den 8 januar 2021.

 Noget der med garanti ALTID kan findes i min garderobe, er en sort blazer og denne super smarte blazer er fra Soft Rebels, og som du kan sparer 54 % på nu og er nede i 229,- Find den her. 

Sorte bukser er et must i garderoben og denne buks fra Prepair er super lækker at have på, med stretch. Dem kan du sparer 43 % på nu og koster nu 399,- find bukserne her. 

Denne lange skjortekjole er perfekt over et par jeans og kommer med et bånd man kan binde rundt i taljen. Skjortekjolen er nedsat med 80% og koster nu 140,- find skjortekjolen her.

Se lige denne smukke skjorte fra ICHI, som er nedsat med 50 % og koster nu 175,- find den her.

Vi har masse i ærmet, så hvis du vil være med både på timetilbud, konkurrencer og meget mere – så følg med på vores Facebook her og vores Instagram her.

Det bliver nogle vilde og dejlige dage i fantastisk selskab med Leibergteamet – Kan i have den bedste dag alle sammen <3

Afstandsknus og kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er sore loser?