Hvem er sore loser? – Camilla Framnes
Der skal så lidt til også ser det fantastisk ud

Hvem er sore loser?

Reklame for Hasbro, Monopoly Sore Loseres

Traditioner er mange ting, men for os er en af tingene hygge med brætspil. Det er noget jeg har gjort med mine forældre som barn, gjort med drengene siden de var små og jeg elsker det. Det er for mig definitionen af kvalitetstid.


Jeg elsker at børnene har fået en alder nu hvor vi kan spille nogle længere og sværere spil. Vi har flere udgaver af Monopoly herhjemme, men vi har lige fået det nye Monopoly the Sore Loserers. Det nye Monopoly the sore loseres vender alt på hovedet, det er en fest at tabe og få hævn,  også er der den store Mr. Monopoly-brik som hjælper med at gøre store comeback inden man virkelig er ved at gå under. Oliver var vores store sore losers denne gang.


Vi sad alle sammen forleden dag (Kevin og jeg havde Sebastian og Oliver) og prøvede spillet af,  det er simpelthen så hyggeligt og vi er en familie der virkelig går op i det med liv og sjæl når først vi går i gang. Vi har allerede aftalt, at vi skal spille næste gang  Amalie kommer på weekend.

Brætspil er bare en anden måde at være sammen på, specielt fordi at vi alle hver i sær har telefoner eller iPad som vi alle hurtigt kan blive forgabt i hver for sig, hvor brætspil gør det stik modsatte og samler os som familie og alle har fokus på hinanden og spillet, det er virkelig kvalitetstid for mig.

Jeg elsker personligt spil, hvor der sker så mange forskellige ting hele tiden og det er med at være på så der ikke går ens næse noget forbi i spillet, haha. Spil hvor vi. hjælper hinanden og efter jeg har fået børn, så elsker jeg også spil hvor der er så meget læring gemt i, helt uden de selv registeret det. De er også med til at  læse kortene og er med til at styre pengene i banken mm. Udover det, så har jeg aldrig kunne få Kevin til at spille kort med mig og jeg elsker at sidde og spille. Men heldigvis er han med på brætspil og hygge når børnene er puttet.

Vi kan ihvertfald godt give en god anbefaling herfra, det er hylemorsomt også er det en helt perfekt gaveide eller værtindegave til jul, en gave der i den grad giver anledning til at samles om hygge. Du kan købe eller læse mere om spillet her.

 

Fantastisk aften alle sammen,

// Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal så lidt til også ser det fantastisk ud