Se forvandlingen af vores soveværelse – Camilla Framnes
Se lige hvad vi har lavet

Se forvandlingen af vores soveværelse

Indeholder reklamelink

Det tager virkelig fart i huset og nu er det blevet tid til at vise jer vores nye soveværelse.

Det seneste år har vi været og er omgang med en gennemgribende renovering af vores “nye” gamle hus. For hvert rum der står helt færdig, giver simpelthen den bedste følelse og vi er pavestolte.


Soveværelset var faktisk det rum som gjorde udfaldet af en meget stor ændring i starten af vores byggeprojekt. For da vi fik fjernet de store skabe og det gulv der lå, gemte der sig til vores store overraskelse, et kæmpe hul, som mere eller mindre lignede en slags “krybekælder” eller labyrint.

Det ændrede hele vores oprindelige plan og rykkede vores meget stramme tidsplan, allerede fra begyndelsen.
Det gjorde at vi måtte ændre planerne og det betød at vi endte med at støbe HELE huset – som ikke var meningen til at starte med.

Heldigvis klarede vi også det – og lidt efter lidt, fik vi monteret skabe og gulv, sidenhen fået skydelåger på hele endevæggen.

Jeg ønskede virkelig at få en hyggeligt, rydeligt soveværelse, med god plads til en masse opbevaring af ekstra tøj, håndklæder, sengetøj og Kevins tøj.

Jeg ønskede også at alt ikke skulle være hvidt i hvidt, så vi fik Spartelpeder til at lave soveværelset signatur, med en spartlet væg, som virkelig giver det mest fantastiske look.

Det er vi virkelig blevet glade for og vi synes det passer så godt sammen med vores seng.

Jeg har fået indfriet mine drømme til det soveværelse jeg aldrig har haft. Med de fineste sengeborde fra Stepta.dk, som er lige var det vi søgte, med plads til bøger og gemme ledning til oplader mm. Inde bagved, også passer de perfekt sammen med vores senge lamper fra Nordlux.

Men se lige engang resultatet,

Før:

Efter:

Såååååå det nu……. kom med indenfor,

 


Vi elsker simpelthen resultatet så meget.

Vi har haft spartelpeder til at lave flere af vores vægge, blandt andet også denne vi fik lavet i stuen, – den kan du se her.
Psst…. Spartelpeder har en konkurrence kørende lige nu på hans Instagram profil, hvor du har mulighed for at vinde netop en speciellavet væg, deltag her.

Lad mig hører hvad i synes?
De varmeste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige hvad vi har lavet