Se vores “nye” udestue – Camilla Framnes
Det er da kun til at blive glad i låget af

Se vores “nye” udestue


“Vi skal ihvertfald aldrig have en udestue, den skal rykkes ned”.
Ja, det var ordene, da vi købte huset.
Vi har indtil for ganske nyligt, brugt udestuen til alle vores flytte kasser. Nu har vi har fået pakket de sidste kasser ud.

Derefter stod der en tom udestue og klar til at blive rykket ned (på et tidspunkt). Men en aften sad vi i stuen, med døren åben til udestuen og pludselig begyndte det at regne og vi kunne hører regnen plaske ned på udestuen – og BUM, vi blev forelsket. Den lyd, der var simpelthen så hyggeligt.

Så vi blev enig om vi kunne give udestuen en chance, så planen sat i gang om en Make over, med  lidt maling og nyt gulvtæppe. Der er ikke langt fra tanke til handling herhjemme, haha.

I øvrigt skulle vi i forvejen lede efter et vindue, et vindue, som var gemt under udestuen. Det er et vindue til min walkin nedenunder.

Så vi kastede os ud i det.

Det lykkes os at finde det forsvundne vindue og skal hilse og sige – det var det hele værd. Det giver så meget lys nede i mit walkin.
I kampens hede, fik vi smadret et vindue, knap så fedt. Men de skal jo skiftes på et tidspunkt – heldigvis var det ikke mig, haha.

Jeg fik malet 4-5 gange og væk var den meget mørke brune farve. Det er en helt ny udestue, det lysner helt vildt. Jeg fandt et billig gulvtæppe online, som vi fik leveret til døren – perfekt i disse corona tider.


Jeg fandt en masse krukker rundt i haven, som jeg ikke havde fået plantet i. Fyldt dem med blomster og vupti, så var vi faktisk meget tæt på at have en komplet udestue. Vi mangler stadigvæk noget, men det kommer.

Hvad synes i? Vi storelsker resultatet:

Før:

Efter:

Jeg har bestilt en sofa i det samme stil som bordet og stolen i bambus, nogle puder og lanterner, – men det  var bestillingsvarer, så der går nogle uger. Men kunne ikke vente med at vise jer resultatet.

Før:

Efter:

Jeg er sikker på vi nok skal få mange gode stunder herude.

Fantastisk aften til jer, har I mon nogle sommerprojekt i haven/udestue/terrasse?

Stort virtuelt kram fra Camilla

1 kommentar

  • Trine

    Jeg tænkte akkurat den samme tanke da vi flyttede ind i vores hus. Udestuen skulle bare rives ned, den fik vi da aldrig brugt. Men hold op hvor er den skøn. Vi har et havebord med 4 stole stående derude og så snart at det bare er lidt lunt så nyder vi at spise frokost eller aftensmad derude. Den vender mod syd, så der kan godt blive dejligt varmt derude😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er da kun til at blive glad i låget af