Så skriver vi 2020 – nytårsforsæt? – Camilla Framnes
Julen 2019

Så skriver vi 2020 – nytårsforsæt?

Reklame


Tiden flyver afsted og vi skriver 2020 nu.

Rigtig mange laver nytårsforsæt og det har jeg egentlig også gjort, men jeg har ikke holdt mig til et.

Jeg ved ikke med jer, men jeg længes efter sol og varme, og lyse aftner. Jeg synes virkelig der har været mørk og trist længe nu og jeg kan virkelig mærke det gør noget ved energiniveauet.

Jeg har faktisk startet op på min Daydose Active igen (før fik jeg Daydose immune). Jeg har taget daydose Active før og med rigtig god effekt på energi fronten.

Kort fortalt er DayDose et vitaminløsning, som man får tilsendt hver anden måned, i de smarte 7 dages æsker, hvor der står ugedage på. Det hjælper blandt andet meget til at jeg husker at få taget mine vitaminer og ikke nok med det, så er det kun 3 piller du skal tage. Derudover er det også en løsning som er i den lave prisende, det koster nemlig normalt koster 149 kr. pr. måned, men ved første bestilling får du 2 måneder for 1 måneds pris – 50%, nemlig kr. 149, Normalprisen er kr.298 hver anden måned. Daydose vitaminerne består af 3 piller, 2 vitaminpiller og 1 højkoncentreret fiskeolie, og i dem får du altså dækket minimum 100% af det anbefalet dosis vitaminer, hvilket er langt mere end det man kan få ved andre på markedet.

Der findes flere forskellige slags vitaminsammensætninger inde hos DayDose og jeg får jo denne som hedder Active DayDose, som jeg har valgt at gå tilbage til, for simpelthen at få mere energi. Men i mine Active DayDose Vitaminer, er der fokus på at opretholde sunde led og muskler (Gurkemeje) og mindske træthed og udmattelse (B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern) og sidst men ikke mindst bidrager til kroppens vitalitet (Ginseng).

Jeg startede op på mine vitaminer igen her den 1 januar 2020, som en af mine nytårsfortæt, nemlig at gøre noget godt for mig selv, krop og velvære. Det betyder også jeg har lavet et nytårsforsæt, at jeg skal have gang i min træning igen, sådan for alvor. Jeg er i gang med at ligge en plan, så jeg får det ”strikket” ind i mit og vores hverdag.

Jeg er virkelig fan af mine vitaminer og en klar anbefaling herfra, jeg kan virkelig ikke forestille mig ikke at skulle have dem og jeg har virkelig fundet en løsning der virker for mig, i forhold til at huske at få dem taget, men også den følelse af velvære det giver mig, at jeg ved jeg trods sund og varieret godt får dækket alle mine vitaminbehov.

Der flere løsninger hos DayDose i form af Immune, Essential Female, Essential Male, travel og min løsning Active selvfølgelig. Du kan som sagt benytte dig af kampagnetilbuddet og få 2 måneders vitaminer for 1 måneds pris 149kr, plus en gratis ekstra 7 dages pakke oveni, derudover er der ingen binding og 14 dages returret, plus fri fragt, så kan du få vitamindepoterne fyldt op her.

Lad mig høre, har I et nytårsforsæt?

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen 2019