Store fremskridt på værelserne og nu er der fundet plakater – Camilla Framnes
Morgenrutiner der batter

Store fremskridt på værelserne og nu er der fundet plakater

Reklame for Posterstore

Der er rabatkode på 40% til Posterstore.dk.

Vi knokler derudaf og drengene kan virkelig snart ikke vente længere med at få deres værelser, hvilket er helt forståeligt.
Vi har så vidt mulig ladet dem hjælpe til og hele tiden sørget for at holde dem ajour med fremskridtene på deres værelser, for at gøre det hele til at “holde ud”.

Sebastian og Oliver får meget større værelser end de havde tidligere, derfor har vi også skulle finde noget nyt til deres værelser for at skabe noget stil og hygge, til når de nu flytter ind.

Vi har været inde på posterstore.dk og finde nye billeder til deres værelser, som de fuldstændig selv har valgt – og MINE drenge har stil, kan jeg konstaterer, det har de altså gjort rigtig godt. De har fundet de fineste billeder, tidsløse, stilfulde og virkelig nogle fede udtryk de får på hver af deres værelser.

Poster Store er en online webshop, hvor man både kan finde indretningstip, blive inspireret og finde unikke, men budgetvenlige priser på deres posters. Alle posters er lavet god kvalitet også foregår deres produktion udelukkende indenfor de Europæiske grænser.

Derudover ligger Poster Store stor vægt på miljøet og det at værne om miljøet på en sund og fornuftig måde. Det betyder f.eks. at de  materialer de bruger er bæredygtige og så miljørigtige som muligt og det er et vigtigt punkt for dem i alt hvad de gør og lægger navn til. Materialet de bruger til plakaterne er svanemærket papir, som er FSC øko certificeret, så det opretholder standarderne for brugen af papir. Det betyder også at dette  Poster Store også mulighed for hele tiden at finde på nye design og trykke den på deres svenske trykkeri – på den måde undgår de også en masse transport, da alt tryk bliver lavet i Europa, det altså ret cool.

Nå, men Sebastian og jeg lå i langtid i sengen for noget tid siden, for  at bestille plakater til hans værelse, det var det svært at vælge, der er så mange muligheder. Men er der noget Sebastian elsker, så er det indretning og sådanne køb.

Han endte med at vælge disse;

1) Friends Plakat 50 x 70 2) Hakuna Matata plakat 40×50 3) Drømmefanger plakat 21×30 4) Spring Migration Plakat 21×30 5) California palms plakat 30×40 6) Paris Plakat  30×40

Det bliver helt vildt flot, ret vild med plakat 1 og 2 – det er helt “løvernes konge” tema, hehe.


Vi var nødtil lige at prøve og se på værelset (som i nok kan se er langt fra færdig endnu), men det bliver simpelthen så godt. Sebastian elsker det og det kommer til at give et stilrent og hyggeligt look.

Alle rammerne har vi også købt hos posterstore, det var nemt at købe dem med til de plakat størrelser vi nu havde fundet. 

Oliver valgte ikke så mange farver, men lidt mere sort hvid look. Oliver havde også svært ved at bestemme sig og endte med nummer 2 sammensætning af hvad han havde fundet til at starte med. Men det blev nogle gode valg, Oliver valgte disse;

1) Yesterday now tomorrow poster 50×70 2) Beach Palm Trees Plakat 21×30  3) Beach Wave Plakat 21×30 4) Verdenskort plakat 21×30 5) Above the Clouds plakat 13×18

De kommer til at hænge over Olivers sofa, sammen med sofa bord – hans lille stue på værelset. Det bliver virkelig et fedt stilrent look, rigtig god valg han har lavet.

Jeg kunne ikke helt lade være med at shoppe lidt selv, – jeg fandt de her 2 plakater, som passer helt perfekt til vores nye badeværelse. Den store i 21×30 Surfboard plakat og Feelings plakat 13×18. Jeg synes farverne i de her plakater er så rolige og passer perfekt ind i det miljø vi gerne vil skabe på vores badeværelse.

Der er så mange forskellige valgmuligheder og jeg har fået lov at give jer en rabatkode på 40 % til Www.posterstore.dk  (koden gælder ikke på selektion elller rammer) koden: Framnes40

Hvad enten det er dig selv, gave eller anden du skal forkæle kan du spare 40% lige nu.

Fantastisk søndag og glædelig 1 december.

De bedste hilsner Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenrutiner der batter