Morgenrutiner der batter – Camilla Framnes
Jeg gør det bare hjemmefra....

Morgenrutiner der batter

Reklame for DayDose

Det kan ikke blive nemmere for mig og ‘7-9-13’ har jeg ikke taget forkølelsen mig endnu, til trods for vi har haft det indendøre.

Jeg får mine vitaminer hver morgen til morgenmaden, og Vitaminerne er nemlig pakket i 7 dages pakker, hvor der står ugedage på – hvilket hjælper til at huske at få taget sine vitaminer og desuden undgår at have flere forskellige vitaminglas stående og med forskellige udløbsdatoer. Hvis man er på farten er det nemt at tage sine vitaminer med sig.

Udover de er doseret i pakkerne til dig, så er de også til at betale, hvilket også er et kæmpe plus. DayDose vitaminløningen koster nemlig kr. 149 pr. Måned. Vitaminerne bliver altid sendt til 2 mdr. Af gangen.

Jeg har taget mine DayDose Active i langtid nu og virkelig haft god effekt, trods jeg synes jeg får dækket mange vitaminer og mineraler igennem min kost, så har min krop virkelig reageret positivt på vitamintilskud, som jeg også tidligere har delt med jer. DayDose er en vitaminløsning hvor man dagligt får minimum 100 % af dejlig anbefalet dosis af vitaminerne, også er det kun i 3 piller, som kommer samlet. 

Der findes flere forskellige varianter, DayDose Active som jeg har taget længe, men derudover er der DayDose Immune, DayDose Essential Female, DayDose Essential Male og Essential Travel.

Jeg før den variant der hedder DayDose Immune lige nu, nemlig af den årsag, vi er midt i influenza-Sæsonen. DayDose Immune, som bidrager til immunsystemets normale funktioner med vitamin A, B6, B9, C, D, Jern og zink. Så er der ginseng som bidrager til kroppens vitalitet og Echinacea, ginseng og grøn te, som bidrager til kroppens naturlige forsvar. Kan ikke lade være med at skænke det en tanke om det faktisk har noget at gøre med jeg ikke har haft forkølelse endnu, til trods for de andre her i huset har været ramt, hmm. 

Nå men uanset hvilken løsning man får fra DayDose, så kan man altid skifte variant og har tidligere fået DayDose Active.

 

DayDose kører intro tilbud, hvor man får den første sending til 2 måneder til kr. 149 – som altid giver 50 %, hvorefter man så betaler kr. 298 pr. Sending til 2 måneder af gangen.

Jeg stor elsker min vitamin løsning og det har virkelig aldrig været nemmere for mig både ag huske at få dem taget, men også at se kommer helt automatisk med posten.

Fantastisk dag til jer,

De varmeste hilsner Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør det bare hjemmefra....