Jeg gør det bare hjemmefra…. – Camilla Framnes
Klar til vinteren

Jeg gør det bare hjemmefra….

Reklame for Bilka


Det bedste er nu engang at alt kan gøres hjemmefra.

Jeg havde den fedeste aha oplevelse. Jeg stod i køkkenet sent aften og var igang med at smøre madpakkerne og kunne hurtig se, at der skal handles inden i morgen, for der er ved at være godt tomt af det hele. Da jeg var færdig med alle madpakkerne, gik jeg over til bordet hvor min computer stod og klikkede ind på Bilkatogo, imens jeg var i gang med at bestille varer, kunne jeg hurtig gå i køleskabet, skufferne og se hvad jeg manglede og vupti på ganske få minutter havde jeg fyldt “indkøbsvognen” online, betalt og alle indkøb var fikset hjemmefra og klar til afhentning næste dag fra kl. 14. Det er faktisk sådan at hvis du bestiller dine varer inden kl. 10, kan du faktisk hente dine varer samme dag efter kl. 14. Faktisk kan du både bestille via. hjemmesiden,men også via. bilkatogo appen, som både findes på google play og på App Store.

Der er over 15.000 varer, som du kan bestille, det er nemt og hurtigt at finde de ting du skal bruge. Men da jeg havde fri fra arbejdet, hentede jeg børnene fra skole og børnehave, kørte forbi Bilkatogo (iøvrigt i regnvejr), indtastede mit telefon nummer og kørte frem, blev siddende i bilen, alt i mens alle mine indkøbs som jeg købt aftenen før, blev fyldt op i bagagerummet. SERIØST, jeg ELSKER ELSKER det koncept.

Jeg havde lige sparet mig for, at have alle trætte børn med ind i butikken og sparet mig for en masse værdigfuld tid, som vi kunne bruge hjemme i stedet, for ikke at nævne jeg sad hjemme i ro og fred og handlede, mens børnene sov.

Derudover har jeg altid fået friske varer pakket og de har altid haft de varer vi skulle bruge i deres sortiment, men det ville næsten også være mærkeligt andet, med danmarks største online fødevarer sortiment. For hver gang man bestille Bilkatogo, betaler man 29 kroner for pakkeservicen, uanset pakkestørrelsen.

Har du prøvet at bestille med BilkaToGo? Prøv og se med her i videoen, hvor vi var ude og hente vores varer.

Det fungerer rigtig godt for vores familie og vi har Bilka i vores baghave, hvilket selvfølgelig gør det endnu nemmere.

Jeg synes i øvrigt ikke jeg laver alle de impulskøb mere, som med garanti skete før, hvilket også gør lidt ved pengepungen. Men til gengæld glemmer jeg heller ikke rigtig varer mere, fordi jeg kan tjekke op på hvad vi mangler hjemmefra.

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til vinteren