Det sker bare ikk. – Camilla Framnes
Nem, lækker cremet kartoffelporresuppe

Det sker bare ikk.


 1. Det sker bare ikke…….

Vi glæder os så meget til næste år, for Oliver skal nemlig konfirmeres og vi har allerede for snart 3 år siden booket lokalet og alt var godt.
Jeg har hvert år siden vi booket det, lige sikret mig alt stadigvæk var lejet mm. Og alt i fineste orden.
Vi valgte jo som sagt i maj mdr. at opsige vores lejemål fordi, at vi havde købt hus. Jeg blev straks  bekymret for lokalet vi havde lejet til konfirmationen, så jeg kontakter dem der står for udlejningen og forhører mig i forhold til lokalet den 8 maj 2020, nu hvor vi jo flyttede fra boligforeningen.
Heldigvis var der ikke noget til hindre for vi lejede lokalet, da det var så langtid siden vi havde booket det og vi havde betalt depositum.

Vi har været i gang med at finde ud af menu og alle de indledende ting som Oliver skal tage stilling til og tænke over i forbindelse med hans konfirmation.

Idag sker så det at jeg modtager denne sms:

Jeg mister fuldstændig pusten og  griber telefonen og kontakter ham med det samme Jeg forklarer der må være sket en misforståelse, i det at vi jo netop havde af flere omgang  talt om dette på sms og telefonsamtaler. Han beklager og siger det vidste han godt, men det var noget som var besluttet og det kunne han ikke gøre noget ved.

Jeg blev simpelthen så ked af det og jeg ved godt han ingenting kan gøre ved det, men jeg synes virkelig ikke det er ok.
Af alle dage så er det “store” konfirmationsdag, så er der fuldstændig umuligt at finde noget med så kort varsel og derfor med et spinkelt håb, Vil jeg spørge jer om I kender til nogen steder i og omkring Aalborg/  steder som er ledig den 8 maj 2020, så må i meget gerne skrive til mig.

Det er en stor dag for Oliver og vi finder en løsning på den ene eller anden måde og Oliver er forsikret om det Ikke er noget han skal bekymre sig om,

De bedste hilsner Camilla

 

 

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Camilla hvor øv øv kan i ikke holde det hjem og bestil nogen lækkert mad ude fra vi skal selv holde den 2 maj og holder det hjem og for mad ude fra knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Er det ikke en mulighed at holde det hjemme/i haven? Der findes firmaer som arrangerer hele festen – telt, mad, service osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem, lækker cremet kartoffelporresuppe