Host, snot og vintertiden. – Camilla Framnes
Når minderne vælter frem, MUST HAVE til "nybagt mor-kittet"

Host, snot og vintertiden.

Reklame for DayDose

Tiden flyver afsted, jeg kan umuligt være den eneste der synes tiden går alt for stærkt – synes jo nærmest lige vi har haft sommer og nu går vi i seng når der er mørkt og kører på arbejde igen i mørke. 

Det kræver altså bare lidt ekstra på energi og overskudfronten når kulden og mørket kommer, ja for ikke nævne “snot” månederne som jeg kalder dem, hehe. 

Jeg har taget mine DayDose Active i langtid nu og virkelig haft god effekt, trods jeg synes jeg får dækket mange vitaminer og mineraler igennem min kost, så har min krop virkelig reageret positivt på vitamintilskud, som jeg også tidligere har delt med jer. DayDose er en vitaminløsning hvor man dagligt får minimum 100 % af dejlig anbefalet dosis af vitaminerne, også er det kun i 3 piller, som kommer samlet. 

Der findes flere forskellige varianter, DayDose Active som jeg har taget længe, men derudover er der DayDose Immune, DayDose Essential Female, DayDose Essential Male og Essential Travel. 

Jeg er lige hoppet over på varianten der hedder DayDose Immune, af den simle årsag at vi går den kolde tid i møde, eller lad os sige influenza-sæsonen og vi allerede har haft snot og forkølelse indendøre, så jeg er hoppet på DayDose Immune, som bidrager til immunsystemets normale funktioner med vitamin A, B6, B9, C, D, Jern og zink. Så er der ginseng som bidrager til kroppens vitalitet og Echinacea, ginseng og grøn te, som bidrager til kroppens naturlige forsvar. 

Det er nemlig sådan uanset hvilken løsning man får fra DayDose, så kan man altid skifte variant.

Vitaminerne er nemlig pakket i 7 dages pakker, hvor der står ugedage på – hvilket hjælper til at huske at få taget sine vitaminer og desuden undgår at have flere forskellige vitaminglas stående og med forskellige udløbsdatoer. Hvis man er på farten er det nemt at tage sine vitaminer med sig. 

Udover de er doseret i pakkerne til dig, så er de også til at betale, hvilket også er et kæmpe plus. DayDose vitaminløningen koster nemlig kr. 149 pr. Måned. Vitaminerne bliver altid sendt til 2 mdr. Af gangen.

DayDose kører intro tilbud, hvor man får den første sending til 2 måneder til kr. 149 – som altid giver 50 %, hvorefter man så betaler kr. 298 pr. Sending til 2 måneder af gangen.

Hvis du kan tænke dig at sikre du får alle vitaminerne dækket, foruden igennem kosten, så kan du læse mere og få fat i DayDose vitaminerne her. 

De bedste hilsner fra 

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når minderne vælter frem, MUST HAVE til "nybagt mor-kittet"