Mandag morgen og jeg går en vild uge i møde – Camilla Framnes
Vores bonusfamilie

Mandag morgen og jeg går en vild uge i møde

Det er mandag morgen og min uge bliver vild.

Det har været en helt fantastisk weekend som er blevet brugt på hygge, gåture og en masse udpakning af flere flyttekasser. Vi får mere og mere et hjem på øverste etage, det giver virkelig ro i sjælden.
Bare det at få pakket flere flyttekasser ud, fundet en masse nipseting frem til stuen, hængt billeder op, hængt gardiner, lamper op, det føles som et hjem, det er helt fantastisk.

Jeg synes virkelig tiden løber fra mig og føler lidt jeg lever i overhalingsporet lige nu, – og egentlig har jeg nok ikke så meget mere end jeg plejer, men hvor betyder det meget for mig, at der er rolige omgivelser omring mig (her mener jeg hjemmet), det giver mig ro i sjælden og nemmere for mig at knokle derudaf med alle de ting jeg nu render og laver.

Så endnu engang siger jeg bare, HOLD KÆFT jeg glæder mig til det hus her indvendig er færdig og alle flyttekasserne er pakket ud, så tror jeg virkelig jeg får ro i hovedet. Men sådan skal det vel være engang i mellem, hvor alt bare er lidt kaotisk og jeg LOVER jeg vender stærkt tilbage, vi skal bare lige være færdig.

Men denne uge, er en af det lidt mere vanvittige uger. Jeg skal til Hjørring i aften hvor jeg har mit vægttabshold i Fit-all, efter mit almindelige arbejde, tirsdag har jeg hjemme sammen med drengene hvor vi bare skal HYGGE – meget hygge faktisk, fordi onsdag morgen drager jeg mod Svendborg til 3 dages kursus/uddannelse i forbindelse med mit almindelige arbejde, det glæder jeg mig nu rigtig meget til. Ja, faktisk er det også min fødselsdag på onsdag – så den må jeg fejre i bilen, hehe.

Når jeg kommer hjem fredag så står den på hygge med familien og min kære svoger kommer til weekenden, fordi fredag skal vi til årets fest vielsker90erne her i Aalborg. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til, mest af alt at skal hygge med min mand – fordi det har der altså ikke været meget af de seneste måneder med husprojekt, flytning mm.

Jeg er sikker på det bliver en fantastisk uge, jeg har forberedt det meste og klar til at tag fat.

Håber I får en fantastisk uge alle sammen.

De bedste hilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bonusfamilie