Vores bonusfamilie – Camilla Framnes
Det har været over alt forventning

Vores bonusfamilie

Reklame for Malacodanmark

Dine, mine og vores børn også kaldt den moderne familie, men min familie er vel ligeså ægte som ”mor, far og børn” ik?

Hvis jeg kigger tilbage på min familie sammensætning og den familie jeg er opvokset i, så er min familie ”næsten” fuldstændig lige sådan, som min egen barndom var. Min egen store familie er måske bare en tand mere indviklet, men en ikke desto mindre helt ægte og dejlig familie på vores måde.

Vores weekender er hellige, når vi nu er en bonus familie, er vi alle sammen kun samlet hver anden weekend. Så når vi alle er samlet om det er om en film fredag eller lørdag aften eller det er et spil med en pose familieguf, så er det virkelig kvalitetstid sammen som familie, det kender i måske også fra jeres familie.

Vi var for noget tid siden i København, hvor vi var ovre og filme til en reklamefilm for Malaco – Familie Guf, fordi de netop har fokus på de forskellige familiesammensætninger med limited edition posedesigns som kommer i butikkerne her fra August måned, – men uanset hvilken familiesammensætning man har, så definerer vi selv vores familie – om det er bonusfamilie som vores, regnbuefamilie, singlefamilie, børnefamilie, svigerfamilie, så er vi alle sammen familie ligesom vi definerer den skal være.

Udover det var en fantastisk dag, med Kevin, Amalie, Victor og Sebastian – (Oliver var desværre ikke med, han var rejst til Kroatien med sin fars familie), så var det nogle gode snakke vi fik om hvad er godt ved at være i en bonusfamilie og specielt Sebastian og Amalie kunne fortælle om hvad der er godt og hvad der er mindre godt, – i øvrigt nogle sjove ting børn lægger vægt på, det er så utrolig givende at hører på. Det giver også mig et vink med en vognstang engang i mellem, ”slap dog af med alle de bekymringer mor” – det går nok alt sammen, for det er helt tydeligt at det jeg som mor kunne tro var ”træls” for børnene er på ingen måder det , der fylder hos dem.

Det fik mig til at tænkte over hvad der definerer min familie, hvordan jeg ville beskrive den. Jeg satte mig ned og skrev det her blogindlæg, uden og vide hvor jeg ville starte og ende , men det første der slog mig var, at jeg ville prøve at beskrive min vaske ægte rodet familie med 3 ord, som blev til  3 hovedoverskrifter.

Kærlig:
Hvis jeg ser på mine børn har de alle sammen en stor fælles ting til sammen og det er nemlig kærlig. Det er utrolig kærlige og omsorgsfulde overfor hinanden. Kærlig – Kærlighed er det største i hele denne verden og jeg kan prise mig mere lykkelig for at min familie er endt som den er, uanset om det så er blevet vores skøre, kærlige bonusfamilie, så er der en mening med livet og vi har fundet meningen sammen.

Rummelig:
En bonusfamilie og i det hele taget en stor familie, kræver rummelighed. Tænk engang man som små børn rejser frem og tilbage mellem 2 familier fra den ene ende af landet til den anden, i helt andre rammer, for ikke at nævne Victor der nogle gange pludselig er helt alene hjemme og ikke har 3 andre søskende omkring sig. Det kræver en vis rummelighed og omstillingsparat – det kræver en masse af de kære børn. Men hej, 2 familie og bonusfamilier det er dobbelt op på kærlighed.

Fjollet:
Jeg tror ikke der findes en mere skør, fjollet og tosset familie som vores. Vi er virkelig 6 tosser lukket ind under samme tag og det er min FAMILIE. Jeg elsker det og tænker egentlig heller ikke mine/vores børn har anden udvej, for Kevin og Jeg har nok også lidt roterende fis i kasketten. Men det er underholdende hver eneste dag, vi ligger gerne op til dans og sang hver eneste dag, ”hvem kan lave det grimmeste ansigt” osv.

Jeg elsker det og jeg elsker hver en en lille krog af vores rodet familie og elsker vores kvalitetstid samlet i sofaen med film, dyner og en skål frugt og en stor pose familieguf👌🏻 Der skal være plads til det hele🙏🏻

Så vi nyder med et smil en pose familieguf med “bonusfamilien” skrevet på.

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har været over alt forventning