Det giver pote nu – Camilla Framnes
Store drømme, budget og uforudsete udgifter

Det giver pote nu

Reklame for DayDose

Nu begynder jeg for alvor at mærke gevinsterne ved at få alle depoterne fyldt op.

For noget tid tilbage fortalte jeg jer om, den helt fantastiske løsning jeg har fundet hos DayDose.

Kort fortalt er DayDose et vitaminløsning, som man får tilsendt hver anden måned, i de smarte 7 dages æsker, hvor der står ugedage på. Det hjælper blandt andet meget til at jeg husker at få taget mine vitaminer og ikke nok med det, så er det kun 3 piller du skal tage. Derudover er det også en løsning som er i den lave prisende, det koster nemlig normalt koster 149 kr. pr. måned, men DayDose kører en kampagne lige nu, hvor man faktisk får 2 måneder for 1 måneds pris, nemlig kr. 149, som du kan gøre brug af inde hos DayDose. Normalprisen er 298 kr. hver anden måned.

De 3 piller består af 2 vitaminpiller og 1 højkoncentreret fiskeolie, og i dem får du altså dækket minimum 100% af det anbefalet dosis vitaminer, hvilket er langt mere end det man kan få ved andre på markedet.

Der findes flere forskellige slags vitaminsammensætninger inde hos DayDose og jeg får jo denne som hedder Active DayDose, som er til os med fart over feltet.

I mine Active DayDose Vitaminer, er der fokus på at opretholde sunde led og muskler (Gurkemeje) og mindske træthed og udmattelse (B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern) og sidst men ikke mindst bidrager til kroppens vitalitet (Ginseng).

Jeg har taget mine vitaminer noget tid efterhånden nu og jeg kan virkelig mærke forskel og føler virkelig jeg kan mærke kroppen har sagt STORT “JA TAK” til at få fyldt alle mine depoter op. Jeg har meget mere energi, trods det ret så hektiske liv vi kører i øjeblikket og der er også en stor velvære for mig i det, at jeg ved jeg får de vitaminer og mineraler jeg har brug for, udover dem jeg naturligvis også får igennem min mad.

Jeg er meget glad og positiv over løsningen med uge pakkerne, med dage på. Det hjælper mig til at huske dem og jeg har ikke misset dem en eneste dag siden jeg startede på DayDose. Det forstærker også helt klart, lysten og “hukommelsen” til at tage sine vitaminer, når jeg kan mærke den forskel det har givet mig.

Der flere løsninger hos DayDose i form af Immune, Essential Female, Essential Male, travel og min løsning Active selvfølgelig. Du kan som sagt benytte dig af kampagnetilbuddet og få 2 måneders vitaminer for 1 måneds pris 149kr, plus en gratis ekstra 7 dages pakke oveni, derudover er der ingen binding og 14 dages returret, plus fri fragt, så kan du få vitamindepoterne fyldt op her.

En meget stor anbefaling herfra,

De bedste hilsner

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store drømme, budget og uforudsete udgifter