En stor hjælp til de glemsomme også endda kun 3 styk. – Camilla Framnes
Nedrivningen er for alvor startet...

En stor hjælp til de glemsomme også endda kun 3 styk.

Reklame for DayDose

 

Der er virkelig fart på hos os i den her tid, med job, børn og nu kæmpe projekt med husrenovering.

Jeg har i periode været rigtig god til at få mine vitaminer, men må nok indrømme i langtid bare ikke har fået det gjort. Det har vi heldigvis fået lavet om på herhjemme, så både Kevin og Jeg er begyndt at tage vores vitaminer igen. Vi spiser egentlig ret sund og varieret herhjemme, får vores grøntsager, fiber mm. Men jeg er ret sikker på vi ikke får dækket alle vores depoter med alle de gode ting kroppen har brug for, så det sikre vi ved at få vores vitaminer/kosttilskud.

Vi er begyndt at få vores vitaminer sendt fra DayDose og jeg må bare indrømme, der er flere gode grunde til vi faktisk husker at få vores vitaminer.

DayDose består af 3 tabletter, som består af 13 vitaminer, 10 mineraler, Q10 og omega 3. I disse 3 tabletter får man minimum 100 % af daglig anbefalet dosis af vitaminer og sikre at de vigtigste af kroppens niveauer altid bliver holdt oppe, uanset hvordan min livstil ellers er.

DayDose indeholder blandt andet B2, B3, B5, B9, B12.

B2, B3, B5, B9, B12 og jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, hvilket jeg nok må sige er helt fantastisk vitamin at få et skud af, hehe.

Der er 5 forskellige varianter at vælge i mellem, Kevin og jeg har ikke de helt samme vitaminer.

Kevin har den som hedder Essential Male, som er anbefalet til mænd. I disse vitaminer, er der blandet andet gurkemeje som blandt andet bidrager til at opretholde sunde muskler og led. Der er en kombination af vitaminer og mineraler som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, med en række B-vitaminer, c-vitamin og mineralerne fra jern og magnesium.

Jeg får denne variant som hedder Active DayDose, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse med en række b-vitaminer og jern. Derudover bidrager til at opretholde sunde led og muskler (gurkemeje) og sidst men ikke mindst bidrager til kroppens vitalitet (ginseng).

Derudover findes der, immune Daydose, Essential Female DayDose og TravelDayDose.

Det fedste synes jeg personligt ved denne løsning her, er du får som minimum 100 % af den daglig anbefalet dosis af vitaminer, samlet i kun 2 piller og 1 højkoncentreret fiskeolie, altså kun 3 piller i alt.

Jeg synes personligt det er mega fedt måden de kommer på og i. De bliver sendt med posten til 2 x 28 dages forbrug. De ligger i 7 dages æsker, som man nemt kan have til at ligge i køkkenet, eller som mig i tasken, for så husker jeg altid at få dem taget. Der står dage på  æsken, det er også en ret stor bonus for mig, så jeg er heller ikke i tvivl om hvad og hvilke jeg skal tage. Det er virkelig smart.

Man undgår for det første at skal spise flere forskellige vitaminer og kosttilskud, men derudover undgår man også at have flere forskellige pilleglas til at stå og med forskellige udløbsdatoer i øvrigt. Ikke nok med det, så undgår man også at man skal stå med poser mm. Hvis man skal ud og rejse eller skal på weekend, så har du dem med i doseringer lige ved hånden. Derudover synes jeg også, det hurtigt kan løbe op i mange penge bare i vitaminer/kosttilskud og derfor er jeg også ret vild med prisen hos DayDose, der giver jeg 149kr pr. måned.

Daydose har forsket i 3 år på, hvordan man husker sine vitaminer og deraf er de udviklet af midicinalvirksomheden Abacus Medicine og tilbyder nu den her løsning. Det er ret vildt at tænke på, men jeg må også indrømme, det bare ofte også er sådanne ting jeg godt kan glemme,  fordi der er 1000 andre ting, så det er en kæmpe hjælp til mig, med formen af indpakningen som jeg nemt kan have i tasken.

Hos DayDose kan man få 2 måneder lige nu for 1 måneds pris. Så man betaler 149 kr for 2 måneders DayDose vitaminer (normalpris 298kr). Derudover får med 1 pakke til 7 dages forbrug med gratis ved køb og derefter koster det 298kr hver anden måned. Man kan frit vælge blandt andre DayDose varianter og der altid fri fragt og der er ingen binding og 14 dages returret.

Hvis du vil læse mere om DayDose og gøre brug af tilbuddet og sparer 50 %, skal du gå ind på DayDose.

Vi er ret vilde med vores vitaminer/kosttilskud herhjemme og et perfekt løsning for os, så vi husker at få vores vitaminer/kosttilskud og endnu alt sammen i kun 3 piller, ja tak.

Fantastisk dag alle sammen,

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedrivningen er for alvor startet...