Nyt år, nyt soveværelse….. – Camilla Framnes
På et split sekund....

Nyt år, nyt soveværelse…..

Annonce for Desenio

Du har mulighed for at sparer 25% hos www.Desenio.dk, med rabatkoden: cframnes – Mellem tirsdag den 22. januar og torsdag den 24 januar. (Koden gælder ikke på handpicked/Collaboration/personalized  posters eller rammer).

Soveværelset

Jeg tror endelig vi har fået drømme soveværelset. Kender i ikke det, at soveværelset nærmest altid ender med at blive opbevarings rum og børnenes værelser der bliver prioriteret?

Det ender altid sådan hos os og jeg har prøvet tusindvis af gange, at gøre soveværelset hyggeligt og lækkert, men det har bare aldrig rigtig blevet ordentlig.

Førbilleder fra soveværelset:

Vi trængte virkelig til noget pynt på væggene og det i sig selv kan godt være lidt svært at finde og samtidig beslutte, hvad der kunne blive fint. Jeg var inde på Desenio.dk som forhandler plakater og rammer, hvor jeg kunne designe min egen fotovæg. Det er virkelig virkelig smart, fordi jeg kunne se “væggen” for mig, så kan hurtig kunne vurderer om billederne jeg fandt passede sammen og til det jeg gerne ville have i mit soveværelse.

Jeg elsker ideen med jeg kan sidde herhjemme og flytte rundt,vælge forskellige plakater, størrelser og måde til vores billedevæg. Det gjorde faktisk også, at jeg turde at være lidt mere våget og endte med grønne nuancer i soveværelset.

Nøj, hvor jeg synes det er blevet godt. Alle plakaterne inkl. rammerne har en god størrelse (2 stk -50×70 og en stor i str. 70×100), så det giver dybde til soveværelset og det oser af hygge. Jeg faldt pladask for naturtemaet i de grønne farver, denne NINE ARCH BRIDGE PLAKAT, synes jeg forlænger vores soveværelse som egentlig er ret lille og synes gør noget helt vildt ved rummet, når man går ind i. Jeg fandt 2 andre naturbilleder, så der var lidt en “grøn” tråd i det hele, som jeg synes passer perfekt sammen, FOREST MOUNTAIN med MOUNTAIN IN FOG plakterne, med sorte rammer til.

Vores soveværelse har fået et kæmpe løft og plakaterne giver den helt perfekte afslappende stemning.

Slut med lillepigeværelse

Alt i mens jeg var i gang med at finde nye plakater til soveværelset, var der simpelthen så mange fine plakater, som jeg måtte vælge til Amalies værelse også. Hun har længe haft en meget piget/lyserød værelse, men hun er fyldt 9 år og det er ligesom om farven lyserød/pink er ovre. Så jeg fandt disse plakater til Amalies værelse, så  hun har lidt mere mulighed for selv at bestemme farve “temaet” på værelset. Hun havde et stort billede før, som egentlig var et gammelt billede vi har haft i stuen. HUN storelsker hendes nye pynt til væggen, som blev 3 plakater i str. 50×70. Jeg valgte OLD BIKE ,  Vintage Camera og Dandelion No2 plakaterne med sorte rammer til.

De er helt perfekt på hendes værelse og hun STORELSKER dem. Vi har fået alt det lyserøde ud og skiftet ud med grålige og lyse farver. Så det er blevet en storpigeværelse, hvor hun rigtig kan folde sine kreative evne ud.

I har mulighed for at sparer 25% på www.desenio.dk  med rabatkoden: cframnes – MEN kun fra tirsdag den 22 januar til torsdag den 24 januar. (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration/personalized eller rammer.)

Vi er ret tilfredse med de nye rum herhjemme, vi storelsker det.

De varmeste hilsner fra

Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På et split sekund....