Vi skriver nu 2019 – kom bare an – Camilla Framnes
Det bedste ved julen

Vi skriver nu 2019 – kom bare an

 

Der er blandet reklame fra året der gik.

Det føles som om det er få dage vi var i 2018… “ej okay, jeg synes selv er mega sjov” haha.

Nytårsaften 2018/2019

Vi havde en meget stille og rolig nytårsaften i år, Kevin, Victor og jeg alene hjemme. Amalie, Sebastian og Oliver var hos deres respektive forældre og holde nytår. Vi har faktisk aldrig været hjemme i vores lejlighed nytårsaften og det var egentlig meget dejligt.

Vi havde købt et enkelt batteri, vi kunne fyrer af klokken tolv, mennn det endte jeg med, at fyrer af noget før tolv, så Victor kunne nå at se det. Victor og Kevin stad inde i stuen og kiggede. Victor var på ingen måder tryg ved alt det fyrværkeri. Vi gik ud en enkelt gang, men 5 minutter efter måtte vi gå ind, fordi han var så utryg. Skidt pyt, det også meget sjovere at se det indefra, haha.

Vi fandt også ud af, vi har den vildeste udsigt fra Sebastians værelse ud over vejgaard/aalborg øst og kunne se ALT fyrværkeri, wauw siger jeg bare.

Til trods for det kun var os 3 herhjemme, stod menuen på, tapas til forret som vi nød under nytårs talen, som iøvrigt nok var den bedste i flere år, godt gået Dronning Margrethe.

Vi spiste vores hovedret kl. 20.30 ca. Victor fik dessert x 3 – han havde spist sig mæt i forretten, hehe. Vi fik oksemørbrad med hasselbagte katofler, whiskysauce, svampe vendt med frisk persille.

Desserten havde min søster været så sød at leverer, blødende chokoladekage med 2 forskellige slags is og friske jordbær. Det skal lige siges, der ikke var plads til nogen form for snacks efterfølgende, vi trillede fra bordet, haha.

Victor sov omkring kl. 22.30, så kunne han ikke mere. Kevin og Jeg endte med at sætte en film på og kl. 23.30 siger Kevin “jeg går altså i seng nu”, ejjjj det kan du sku da ikke nu, der er kun 30 minutter til klokken er tolv. Men han var færdig, så vi gik i seng. Da klokken slog tolv, stod jeg på Sebastians værelse og så alt fyrværkeri og Kevin kom ind og vi ønskede hinanden godt nytår , der stod vi og holdt om hinanden mens vi nød den fuldstændige fantastiske udsigt. Jeg bliver simpelthen altid så rørt til nytår, nyt år og med så mange gode minder og tilbageblik der ruller igennem mit hoved.

Året der gik

Det har simpelthen været en fantastisk år, jeg husker tydeligt sidste års nytårsaften og Kevin siger “jeg kan mærke 2018 bliver et vildt år”. Jeg må sige han fik ret, det har været det vildeste år, der er sket så ufattelig meget, til tider lidt for meget på samme tid. Det får mig til at minde mig om en ting, 2019 er året hvor jeg er nødtil at skrue lidt ned og passe på mig selv – og accepterer jeg ikke kan klare ALT på engang. Det var lige ved at få mig ned med nakken, men jeg fik stoppet op, set mig selv i øjnene – og mindet mig selv om, at der er ikke nogen ting der er det værd, hvis det er på bekostning af jeg “skader” mig selv. Så mit nytårsfortsæt: accepterer ting tager tid, planlægning – endnu mere tid til mine børn.

Vinter

Jeg tror det hele nok skal blive godt og føler allerede en stor lettelse, for 2018 blev året hvor jeg blev færdiguddannet kommunom, en uddannelse jeg har været i gang med de sidste godt 3 år. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det har trukket tænder ud, de sidste 3 måneder, hvor jeg har været i gang med at skrive mit afgangsprojekt. Følelsen af konstant dårlig samvittighed enten over opgaven bare ligger, eller at jeg sidder og skriver, læser hele tiden – og tiden væk fra min familie. Med tanken om det snart “var” overstået, bar mig igennem det helskinnet. Tårene løber ned af min kinder lige nu, fordi jeg er så ufattelig stolt og tænk engang – JEG ER FÆRDIG og jeg afsluttede med et 10 tal. Jeg er ikke længere den Camilla, som ikke turde tro og drømme – hende som ingen tro havde på jeg kunne klare noget studie. Jeg blev gravid som 17 årige, uden uddannelse – og har aldrig klaret mig godt i skolen. Så set tilbage i bakspejlet, var mine ods ikke særlige gode, hverken i mine eller andres øjne. MEN jeg lavede om på rækkefølgen og blev mor – men er ikke i tvivl om det har gjort mig til den fighter jeg er i dag, for nej det har ikke været en dans på roser, men det gør mig blot endnu mere stolt i dag. JEG GJORDE DET!

Det største i hele livet er at vise mine børn, intet er umuligt og de skal ALDRIG drømme for stort – intet er umuligt, hårdt arbejde lønner sig.

Tænk engang den 9 december blev Oliver 13 år og jeg har nu været mor i over 13 år. Jeg har fået en teenager i huset og om det kan mærkes – åhhhh…… jeg synes så småt godt det kan mærkes. Fra nu af og de næste mange år, kan jeg mærker en ny slags bekymringer begynder at melde sig. Oliver er den første fødte og bliver af den grund også prøvekludden på alt “første gang”, alle de beslutninger, grænser og hvad må han, hvornår og hvor meget. Puhhhh…….. hvad han ikke ved endnu, er jeg kommer til at ligge på lur alle steder, “en mor ved alt og sådan er det bare”, hi hi.

Tilbage i januar var vi klar ved årets fest Realityaward, som virkelig er noget vi glæder os til hver eneste år. 2019 – bliver endnu vildere, jeg glæder mig simpelthen så meget til at skal være vært sammen med Philip den 11 januar 2019 – husk du stadig har mulighed for at sikre dig din billet her.

Året blev også startet med Mødregruppen, hvilket simpelthen var det sjoveste at lave og på alle måde har givet mig gode minder med i rygsækken også, se det her.

Det føles allerede som evigheder siden, men mit Fitall Deluxe hold fik foralvor ben at gå på i starten af 2018. De flotteste resultater over 3 måneder, en rejse mellem aalborg, århus og københavn jeg aldrig vil glemme. Deluxe er ikke slut for mit vedkommende og vi arbejder på at få noget lignede igen.

Efterår

Turen gik også til Tropical island med min veninde Kristina, en tur jeg aldrig vil glemme. HOLD KÆFT, vi havde det sjovt. Læs indlægget del 1 her, og del 2 her.

Vi fik også ordnet vores køkken, endnu en drøm som blev udlevet. Vi storelsker det køkken, det er simpelthen så flot og bliver glad i låget at stå derude hver eneste dag, se flere billeder her. 

Oliver og jeg fik også en på opleveren til Guldtuben. Det var en fantastisk tur for os sammen, men falsk alarm, som betød vi alle skulle forlade bygningen – som dog heldigvis vidste sig at være brændt popcorn, gør vi nok aldrig glemmer vores første tur til guldtuben haha.

Forår

Einsmuttur til Foehr og Husum, en kærestetur af særklasse. Det var simpelthen den bedste tur og gud hvor jeg trænger til sådan en tur igen. Det er fantastisk at sidde og kigge billeder fra turen, for vi fik virkelig så mange oplevelser, vi aldrig vil glemme. Læs om turen her,  og her.

Tænk engang  i maj, startede jeg op i Hjørring som vægttabs coach. Det er stadig helt uvirkeligt og må engang imellem nive mig selv i armen og tjekke om jeg drømmer. JEG er blevet vægttabs coach, er I klar over hvor stort det er? Det har den største personlige værdi, jeg vandt kampen mod kiloene og nu kan jeg stå og hjælpe andre med fuldstændig det samme. Jeg kan grine og græde med dem på samme tid, føle og forstå præcis hvor de er i deres rejse. Det er virkelig et arbejde der giver så meget mening for mig og hvert enkelt medlem betyder noget for mig og TAK fordi i vælger mig som jeres coach. Jeg har de sejeste medlemmer i Hjørring hvis i skulle være i tvivl. Læs meget mere om holdet her. 

Året har budt på masse ture rundt i det danske lang og holde foredrag – jeg er så evig taknemlig, det har været fantastisk at møde jer. Jeg glæder mig til 2019, hvor mit nye foredrag “mor, du kan lege igen” folder sig ud.

Sommer

Den vildeste sommer til dato – sommeren startede bedre end nogensinde. Min bogudgivelse, Framnes´Gale Køkken, et årsværk, som endelig kom ud i butikkerne. Jeg husker bogreceptionen, hvor jeg stod med de vildeste sommerfugle i maven og følelsen af lettelse – alle de aftner, nætter, dage jeg havde stået i køkkenet og lavet retter og testet dem igen og igen, fået andre til at teste osv, var nu overstået. Jeg er så stolt over min kogebog og den er blevet fuldstændig som jeg havde håbet på og hele ventetiden værd for, at den blev lige som jeg ønskede det. Stort tak til mit forlag Fitall.dk – som troede på mig og mine tosset ideer hele vejen igennem, jeg er jer evig taknemlig. Hvis du vil have fat i en signeret udgave kan det gøres her.

Victor havde sin børnehavestart, vores lille dreng gik fra at være den lille dreng herhjemme, til pludselig at være en af de store. Han har simpelthen klaret alt så ufattelig flot og tiden med ham ligenu, går virkelig stærkt. 2018 er for alvor året hvor vi har sagt farvel til små børn for good, ble og sutten har vi også sagt farvel til.

Sommeren 2019, blev også året hvor vi pakkede bilen og tog til Jesperhus Feriepark, en uge Hugohytten. Vi ser stadigvæk film fra vores tur i Jesperhus, det var virkelig en mindeværdig ferie, en af de bedste vi har haft. ALT var vi tid- familietid og tog alt som det nu engang kom. Mødet med piraterne, Hugo og Rita, dellekaj – de har virkelig gjort et stort indtryk på os. Læs om vores tur her og her. 

Det blev også sommeren hvor vi alle sammen rejse til Gran Canaria, den smukkeste ferie. Ingen af os, har været der før og også her fik vi en masse uforglemmelige oplevelser. Den obligatoriske fødselsdagsfest for Sebastian som nu er 9 år. Sebastian er og bliver min lille supermand, han er hans helt egen og jeg elsker ham himmelsk højt for at være det. Læs og se flere billeder her.

Jeg har hele mit liv, med tanken om mit voksen liv, drømt om at få minder med mine børn i mens de er små og bor hjemme. Det betyder så ufattelig meget for mig og det betyder endnu mere for mig at vi får oplevelser/minder sammen, end jeg har et stort hus her i aalborg. Jeg vil aldrig gå på kompromis for at undvære de ferie og oplevelser jeg kan få med mine børn. Hus –  ja det skal vi nok få engang hvis vi vil og børnene måske ikke bor hjemme mere, men indtil da – bruger vi pengene på oplevelser.

Det blev også sommeren 2018 jeg blev uddannet kostvejleder hos fitness-institute.dk. Jeg afsluttede eksamen med et 12 tal og jeg må sige jeg er så vanvittig stolt – og en kæmpe drøm gik i opfyldelse. Min rejse mod et lettere jeg, startede i 2009 og siden dengang, voksende drømmen i mig og nu kan jeg kalde mig kostvejleder. På den front komme der til at ske en masse spændende ting i 2019.

Der er jo sket tusindvis af flere ting, jeg kunne blive ved. Men det har været et uforglemmelig vildt år.

TUDIND tak til alle jer der følger med, det betyder ufattelig meget, så stort tak til jer.

Vi er klar til 2019, som allerede byder på masse nye og spændende oplevelser – JEG ER SÅ KLAR.

Fantastisk start til jer i 2019.

De varmeste knus og kram fra Camilla

1 kommentar

  • L

    Du er simpelthen så sej. Jeg har fulgt dig fra start i De unge mødre. Og må sige jeg aldrig har tænkt at du ville ende som den der fordom man ofte har om dem/jer. Du har altid virket som du havde mere.. Du har altid været køn, kvik og sjov. Og hvor er det dejligt at se du udlever dit potentiale❤️☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste ved julen