Vært på Reality Awards 2019 – Camilla Framnes
Nyt i "makeup" kassen

Vært på Reality Awards 2019

ENDELIG kan jeg løfte sløret for min store hemmelighed – jeg har glædet mig så meget til at dele det med jer.

JEG SKAL VÆRE VÆRT til årets fest nemlig Reality Awards 2019. 

Jeg skal være vært på Reality Awards 2019, som løber af stablen den 11. januar 2019 på Docken i København, sammen med sjoveste, skønneste festabe nr. 1 Philip May. 

Det bliver virkelig sjovt, Philip og Jeg skal nok sørge for at alle får en fest i 2019. Billetsalget er allerede skudt i gang, så skal I være med til årets fest, så skynd dig at få fat i din billet her. 

Philip har været vært tidligere, så jeg håber jeg kan få et par fifs – det bliver nemlig min første gang og sommerfuglene i maven er allerede ret store, men jeg er ret sikker på vi nok skal få en god pingpong på scenen. Ej, hvor jeg glæder mig.

Det varer ikke længe før alle de indledelse forbedredelser starter, så for mig starter Reality Awarden allerede nu, masse valg – ja her tænker jeg jo selvfølgelig på kjoler osv. haha – der får jeg nok brug for jeres hjælp på et tidspunkt. Ej, men der er masse af ting der skal forberedes, skrives mm. så nu kan det ikke blive Januar hurtig nok –  Jeps den 11. januar 2019, håber jeg vi ses.

Fantastisk dag alle sammen,

Masse kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i "makeup" kassen