Print dine minder – Camilla Framnes
Migtid kombineret med fart over feltet

Print dine minder

Reklame for HP Instant INK

Jeg kan huske for  min barndom at vi sad og kigget i fotobøger og talte minder sammen i familien. Det gør jeg faktisk stadigvæk når jeg er hjemme ved mine forældre, nu sidder jeg bare og kigger i billeder sammen med mine egne børn.

Jeg tager tusindvis af billeder og hele den digitale verden er fantastisk, men det er altså ikke det samme, som fysisk sidde og kigge billeder med familien.

Vi har fået en photo printer, en HP Envy Photo 7134, som er koblet op på min telefon via. bluetooth (WIFI er også en mulighed). Det er simpelthen så nemt at printe direkte fra telefonen, hvor alle mine billeder er.

Vi sikre os vi aldrig løber tør for blæk og dermed altid kan få printet minderne – hvad enten det er billeder, sange, tegninger, julegaverne (billeder), indbydelser, mulighederne er mange – se videoen nedenunder .

Løb aldrig tør for blæk, med et HP Instant Ink Blækabonnement  

Det sindsygt smart, der bliver automatisk tilsendt blækpatroner som passer til min printer, hver måned – ud fra hvilke behov vi har. Du kan også sikre dig du aldrig gør tør for blæk og få automatisk tilsendt blækpatroner som passer til din families behov, læs mere her. 

Fantastisk aften alle sammen,

Kærlig hilsen

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migtid kombineret med fart over feltet