NU SKER DET…………. Velkommen til FramnesGaleKøkken – Camilla Framnes
Sommer betyder istid

NU SKER DET…………. Velkommen til FramnesGaleKøkken

Reklame for mit lille barn – Framnes´Gale Køkken

32324250_10156059433875935_3720744999046873088_n

Det er med STORE sommerfugle i maven, at jeg efter godt et års arbejde, kan offentliggøre min nye kogebog – Framnes’ Gale Køkken!

Bogen har udgivelsesdato den 1. juni 2018, men I kan allerede NU forudbestille min selvbiografi- og kogebog og dermed sikre jer, at I får fingre i et eksemplar af første tryk. De første 50, der forudbestiller får en personlig hilsen med fra mig – specielt til dig! (Bestiller du som gave eller andet, skriv gerne i bemærkninger hvem bogen er til). Forudbestil din bog her!

32332603_10156059433825935_707608287356387328_n

EJ se den lige – er den ikke bare fin!? Jeg er simpelthen så ovenud STOLT!

Jeg er ved at revne af stolthed – tænk sig, at jeg i mit lille, “GALE” køkken, har fået samlet mine opskrifter til en lækker kogebog, som forhåbentlig vil inspirere en masse af jer, til at tage kampen op mod kiloene – og til at kaste jer ud i “galekøkkenets” univers.

Hele min tanke omkring denne kogebog er: Mad til hele familien med til- og fravalg. Hvis man gerne vil tabe sig, kan man stadig spise den samme mad som resten af familien. Samtidig er det vigtigt for mig, at alle opskrifterne er kalorieberegnet – så de er lige til at gå til, uden at man selv skal til at regne på det.

Jeg fortæller hudløst ærligt om kampen mod kiloene, mine erfaringer og hvordan jeg får det hele til at kører herhjemme med 4 børn, fuldtidsarbejde og uddannelse. Mit Gale Køkken er simpelthen bygget på mine erfaringer og mine idéer til hvad aftensmad, morgenmad, snacks m.m. kunne være.

Jeg har tabt mig 77 kilo, ved at spise min mad, og derfor glæder jeg mig over, at jeg nu ENDELIG at kan dele alle mine opskrifter med jer.

img_2302

Det jeg synes er så fantastisk er, at jeg har kunne lave min mad, med ingredienser fra mit køkken, og ellers ting jeg har købt i almindelige dagligvarebutikker – så alle kan være med.

Jeg håber på at alle der læser min nye kogebog Framnes’ Gale Køkken, får inspiration til hvordan man kan få enderne til at mødes under vægttabsrejsen. Men også en masse spændende opskrifter til hverdag, fest, morgenmad, snacks – ja, absolut ALLE min favoritter fra mit galekøkken

TUSIND TAK!

Jeg er simpelthen så utrolig beæret over alle de mennesker, der har hjulpet mig med denne kogebog. En speciel tak til Fit-all som har gjort min drøm til virkelighed! Fit-all er forlag på min bog og det er jeg utrolig stolt af. JEG er den stolte ambassadør for Fit-all og derfor betyder det endnu mere – DE troede på mit lille, gale køkken. Så STORT TAK!

Stort tak til min elskede mand, Kevin, som virkelig har givet mig pladsen til at opfylde min drøm hvad angår mit galekøkkken. ALLE de aftener jeg har stået i køkkenet og lavet opskrifter. Nogen gange har jeg lavet en ret fire gange, for at den fik lige præcis den smag, jeg var ude efter. Jeg har har en utrolig tålmodig mand, tak! FOR ikke at glemme mine børn der har været forsøgsdyr på mange af mine opskrifter. “Man får ALTID sandheden fra børn!” Haha – TAK til mine børn!

Sidst men ikke mindst – en stort tak til ALLE jer, der hjalp mig i “skolekøkkenet” den dag HELE bogen skulle stå sin prøve og alle opskrifter skulle laves af “andre”. De dejligste veninder, dejlige mor og søster, Fit-all – samt Fit-all-coaches, der stillede op og brugte hele dagen sammen med mig – I ER GULD, TAK!

Jeg er ovenud lykkelig! Jeg kan desuden også fortælle jer, at der med udgivelsen af bogen, også kommer et HELT NYT FOREDRAG, som jeg glæder mig til at rejse rundt med i det danske land. Byer og datoer for foredrag kommer snart, så holde endelig øje.

Jeg håber inderligt, I vil tage godt imod min “lille, nye baby” Framnes’ Gale Køkken! Jeg garanterer for god mad til hele familien.

Forudbestil din bog her!

De varmeste hilsner fra Camilla Framnes’ Gale Køkken – Thi hi

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer betyder istid