Påskeferie med mine børn – Camilla Framnes
Vores smuttur til Tyskland

Påskeferie med mine børn

img_8416

Det helt fantastisk, herhjemme står den på påskeferie i halvanden uge. Den byder ikke på noget specielt, andet end masse hygge, gåture og nåhhh ja en eksamensopgave i budget og regnskab, GAB.

Sebastian kom hjem fra hans far i søndags, samme dag som vi kom hjem fra Tyskland. Amalie og Oliver kommer først hjem i morgen, nøj hvor jeg glæder mig.

Vi har hygget, leget, gået ture, været på legepladsen, spist vafler og lavet gækkebreve. Det er virkelig befriende og dejligt på samme tid – at der ikke er nogen fastlagte planer.

org_dsc00654

I dag har Victor haft en kammerat fra dagplejen på besøg hele dagen, hans forældre havde ikke ferie og tænkte ”jamen så kan han da komme her”. Hold nu op hvor har det bare været hyggeligt. Sebastian har bygget huler i stor stil, og de  har hygget sig max alle 3.

org_dsc00650img_8483

Jeg lige for lidt siden, været ved at fikse påskeæggene – dem som påskeharen kommer med senere på ugen. Gør i også det hjemme hos jer? Jeg synes ALDRIG man bliver for gammel til det, jeg synes det er så hyggeligt. Uanset alder er der jo altså ingen herhjemme ihvertfald der klager over at finde et påskeæg fyldt med slik, hehe.

Kevin har ikke været hjemme, han har haft travlt med at få opfyldt store drømme. Landsholdet er i byen, som han også er inde og se lige nu. Han har simpelthen haft pakket en kuffert og kørt rundt for at se om han kunne være så heldig at finde Bendtner. I går ringede han hjem, nærmest sekunder efter hans store drøm gik i opfyldelse – og det lykkes ham skisme. Det vildeste var at Bendtner. Nøj hvor synes jeg det er nørdet, men på en helt vild sød måde. Synes det er så beundringsværdig at man kan gå så meget op i noget og sågar hele  hans liv. Han er og bliver min fodbold tosse. Når kampen er ovre i dag skulle han mødes med Bendtner igen, så jeg glæder mig helt til at hører fra ham, han har jo nærmest ikke kunne sove i nat, fordi han har været så spændt.

img_8490

I morgen kommer resten af flokken som sagt hjem, også står den på hygge de næste par dage – vi har ikke helt aftalt hvad vi gør endnu. Måske det bliver en madkurv også kører vi et eller andet sted, skov, legeplads eller lign. Og hygger lidt alle sammen – ja måske finder vi et eller andet legeland, i dont know. Så hvis der er nogle af jer nær Aalborg, der har en super ide, så kom endelig med dem.

I morgen er jeg nok nødtil at kigge på det her hjem, og svinge en støvkost – nøj der er beskidt, haha. Til weekenden smutter jeg ud til min mor og låser mig inde, indtil jeg har fået skrevet min opgave – og kommer ikke tilbage før jeg er færdig. Jeg har flere gange prøvet at sætte mig herhjemme med min opgave, men det er simpelthen umuligt. Trods mit fine kontor jeg har fået monteret oppe i soveværelset, så er der garanti for, at så snart jeg sætter mig derind- står hele familien på 6 inde på kontoret og har 1000 spørgsmål, eller skal bare lige lege der, hihi. Det er sødt, men ikke mega godt for min eksamensopgave.

Så nu står den på starinlys, film og hygge med Sebastian.

Fantastisk aften alle sammen og fantastisk påskeferie til jer alle.

De varmeste påskehilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores smuttur til Tyskland