De sidste foredrag, rundt i det danske land. – Camilla Framnes
Vil du spare penge på julegaverne?

De sidste foredrag, rundt i det danske land.

Jeg er simpelthen så utrolig taknemmelig, over alle de dejlige steder jeg har været rundt i det danske land og holde foredrag.

Tænk at det nu er over 8 år siden, jeg startede med at holde foredrag på rundt i det danske land på skoler, og i takt med mit vægttab blev større og større tog foredragene en ny drejning.

Det har på alle måder været en fantastisk rejse, både med mit vægttab, men bestemt også mine foredrag. ?Tænk at nogen ville hører på mig, Camilla fra Mou?.

For hver eneste gang jeg har været et sted, har jeg taget derfra og følt mig så utrolig heldig og haft den vildeste følelse i maven.

Er jeg stadig nervøs?

Ja, mega nervøs når jeg skal på. Jeg tror aldrig jeg stopper med at være nervøs, det må være en del af det, og det som giver det vildeste kick hver gang og det gør hvert eneste foredrag til noget specielt – udover alle de hjertevarme mennesker jeg har mødt på min vej.

Jeg elsker alle de mange spørgsmål, og alle de utrolig søde mennesker der kommer og hilsner på. DET BEDSTE I VERDEN ER, når nogle kommer og fortæller jeg har været med til at inspirerer dem til at gå ned i vægt. Jeg bliver så glad, så stolt og får den vildeste følelse indeni – Det gør det hele, det så meget værd.

Jeg har ikke nogen sundhedsfaglige uddannelse, hvad enten det er kost eller motion, ?jo vidst? drømmer jeg om det en dag, men dette er udelukkende en fortælling/inspiration om min kamp til et lettere jeg.

Det har været en kamp jeg har kæmpet både som, alenemor, studerende, mor til 2 og nu 3, fast arbejde, og tusind andre gøremål. Det var lige præcis det som gjorde jeg har måtte indrette mig efter de midler jeg har haft og har. Hvad angår tid og økonomi.

“Fortællingen om en lille ung mor fra Mou, som blev ekstrem glad for mad og led af svær overvægt, men fandt vejen tilbage til det sunde liv og blev den aktive mor hun ALTID har drømt om.”

Jeg er stadigvæk ude i det danske land og holde foredrag, og gu hvor jeg bare synes det er fantastisk. Jeg glæder mig til alt hvad fremtiden bringer, og netop nu hvor jeg arbejder på de sidste detaljer, hvad angår min kogebog.

MIN kogebog arghhhh det så vildt. Mine opskrifter som har hjulpet mig herhjemme i en travl hverdag, med mad til hele familien. Jeg ved der mange der har spurgt på en endelig udgivelses dato, men den har jeg ikke endnu, fordi der har været lidt udfordringer undervejs, men det er virkelig mit hjertebarn og det har været vigtigt, at alt jeg har lavet skulle føles rigtig helt nede i maven, og det gør det nu. Jeg sætte snart sidste punktum, og glæder mig til at dele mit madunivers med jer.

Men ny bog, betyder også nyt foredrag som jeg også er i gang med at arbejde på. Det glæder jeg mig til at folde ud i det danske land, i 2018. Ihhh mega sommerfulge i maven.

Jeg er bare så taknemlig så utrolig lykkelig for alt der sker i øjeblikket, der er travlt, men SHIT jeg brænder for det her.

Åhh jeg har så meget jeg gerne vil dele med jer, men nu kalder lektierne, så dem vil jeg kaste mig over, også må i alle sammen have en helt fantastisk aften.

Læs mere om foredrag her.

Varme søndagskram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du spare penge på julegaverne?