Nu med cykelsæde og cykelhjelm – Camilla Framnes
Vind i håret "Rockstar briller på".....

Nu med cykelsæde og cykelhjelm

EA5F48A4-39A3-4AC3-B281-26BBE16EC3CE

Indeholder reklamelinks

Jeg lovede jer lige en update når jeg havde fået cykelsæde på cyklen. Hvis ikke du læste tidligere indlæg, kan du læse den her.

Det har jeg nemlig allerede fået på min nye Brinckers Bretagne elcykel fra HelloRider og det er helt fantastisk. Jeg har slet slet ikke kunne vente, ?jeg havde jo den fine cykel til at stå der?, såååå nu er det nu.

Jeg har fået købt cykelhjelme til Victor og jeg, så nu er vi klar parat til ?biker? livet. Jeg endte med at købe denne her til mig selv, se billedet, faktisk også inde fra HelloRider.

Jeg var ret spændt på at se alt udstyret på, og det spiller bare, det er nemt at komme Victor i stolen og samtidig nemt at holde cyklen imens, trods vægten fra Victor bagpå.

 

Victor elsker at sidde bagpå, vi har været på aftentur og victor sidder bagpå og fortæller på liv og løs. Det er så hyggeligt, elsker det virkelig.

Jeg ved godt hvad vores weekend skal byde på – jeg tror vi skal ud på cykeltur og finde legepladser.

Jeg glæder mig til de mange ture vi får
på cyklen og glæder mig vanvittig til sommer hvor den rigtig kan komme ud og kører langt.

Jeg var jo så heldig at få en GRATIS batteriopgradering på Brinckers Bretagne elcykel, da der typisk medfølger type400, men jeg fik opgraderet til en type600, som kan kører op til 210 km på en opladning. Og jeg var så heldig at få en rabatkode til jer, så i også kan få den opgradering og dermed sparer du kr. 2600 på markedets bedste batteri til denne cykel. Brug rabatkoden Camilla25

Fantastisk aften alle sammen,

Kys, knus og kram

Camilla

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind i håret "Rockstar briller på".....