Så skal der pakkes – Camilla Framnes
Så er ferien officielt i gang

Så skal der pakkes

Vaskemaskinen har kørt konstant de sidste halvandet døgn, NU er jeg i bund – og min kære mand startede inden vi kom hjem, mennnn det kostede 2 trøjer, NYE trøjer ARHHHH ” det var en hovsa”, vask aldrig mørk blå (ny kjole) med mine lyse trøjer.

Jeg kan næsten ikke lige finde rundt i alle de tasker der skal pakkes, og hvad, hvor og hvem skal hvad.

Sebastian rejser afsted med din far til Italien, så der skal pakkes en masse lækkert sommertøj, som vi har måtte købe, for den danske sommer har ikke lige krævet særlig meget sommer tøj endnu. Men det er fikset – Sebastian fylder 8 år når han er afsted, (HADER når han ikke er hjemme på sin fødselsdag, men det er jeg sikker på hans far også gør) – så han fik i aftes sine fødselsdagsgaver fra os, også har jeg gemt en lille gave som han får med i kuffertten, som han kan åbne når han er afsted.

Jeg er begyndt at få lidt sommerfugle i maven over han skal afsted, mærkeligt men sandt. Det er første gang Sebastian skal LANGT væk på ferie med sin far, og troede ikke jeg ville blive mærket af det, men det gør jeg faktisk. Måske det er en mor ting? Nogen skilsmisse mødre eller fædre der kender følelsen? “det også en lang kører tur, NU må der ikke ske noget, Nu må han ikke få for meget sol, nu må han ikke blive væk” JA alle de der tanker som jeg godt ved er fuldstændig unødvendig, for han er i ALDELES trygge omgivelser ved sin far og stedmor – og derfor troede jeg heller ikke jeg ville få den følelse i maven, ARGHHH…. Er jeg underlig?

Jeg bliver så følelses ladet når mine børn har fødselsdag, og når Sebastian så er så langt væk på sin fødselsdag, så tror jeg også det forstærker mine følelser, JA i know – jeg er ondsvag. Han får verdens fedeste fødselsdag, og JEG ved hvad han får hos sin far, så jeg ved også han bliver ELLEVILD – han bliver FORKÆLET.

Oliver kører jeg afsted til sin far i dag og der skal også hygges en masse, og han glæder sig. Det er fantastisk med ferie, jeg husker stadig den følelse af sommerferien, LANG ferie, sommerfugle i maven, en masse at glæde sig til, og for dem både hos mor og far.

Jeg glæder mig sindsygt meget til ferien sammen med hele familien om nogle uger, – men først vil jeg glæde mig som et lille barn til  vores bryllups rejse til Rhodos, som jeg skal pakke og have handlet det sidste til i dag, når drengene er afleveret.

Puhhh mange tjeklister og mange forskellige kufferter der skal pakkes, men om ikke så længe hedder det sol strand og 32 grader, OHHHH shit.

Fantastisk dag alle sammen,

 

KYSSSS fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er ferien officielt i gang