Alting har en første gang – Camilla Framnes
Sankt Hans fødselsdag

Alting har en første gang

IMG_5271

Sponsoreret indlæg

IMG_5271

Jeg har fået mig en gasgrill…… en O-grill og “sig mig” – hvorfor har jeg ikke fået sådan en før, det jo helt vildt så nemt det er.

IMG_4275

Vi elsker at grille “hos andre”, for vi har ikke tidligere gjort så meget i at grille herhjemme. Vi har haft en almindelig kugle kuld grill, som jo er fint nok, til dem som gider at vente på kuldet, men “de mennesker” er vi ikke, hehe. Vi synes det tog alt for langtid, og vi synes heller ikke rigtigt vi bare ville starte en kuld grill, for bare at stege en pølse.

Men  det har ændret sig i den grad nu, efter vi har fået vores nye gas grill, så har vi grille “en enkelt pølse”, fordi det er nemt og hurtig. O-Grill er med sammenklappelige ben, nem at rengøre, lille vedligehold, og kan gemmes væk i vores skur uden, det fylder. Til grillen har vi en sammenklappelig bord, som grillen står på mens vi griller, men som fylder ligeså lidt og dermed kan gemmes væk i skuret hen over vinteren, og for ikke at nævne det er en letvægtsgrill.

IMG_4270

Vi har simpelthen allerede i år, grillet mere end jeg har gjort siden jeg flyttede hjemmefra, VI elsker det, selv Kevin siger nu “jeg griller i aften”,  det er altså nye sager herhjemme, og havde nok aldrig troet det skulle komme fra ham.

Vi er, til og med begyndt at blive modige nu, og igår aftes har vi prøvet og grille pizza for første gang nogensinde.

Har hørt det smager godt, og det smager jo sindsygt godt,  jeg har syndet for vildt Idag, med lækre pizza på grillen, ihhh jeg er bare så VOKSEN, hahaha.

Vi har en pizza sten, til vores O-Grill som man blandt andet også kan få til grillen, se alt tilbehør her.

IMG_5270

Siger moren der fylder 30 lige om lidt, men elsker virkelig at kaste mig ud i sådan nogle madprojekter og når det så lykkes, Ihh.

Jeg glæder mig til mit nye ude madunivers – #framnesudekøkken, hvis nogle vil dele kreationer med gasgrillen hjemme i jeres haver, må i meget gerne bruge #framnesudekøkken så kan jeg lurer med.

Jeg lavede skinkepizza og parmaskinke pizza, med tomatsovs og ost.

Opskrift på dej jeg brugte:

opskrift til 4 pizzaer

5 dl vand

1 spsk grov salt

500 gram hvedemel

500 gram durum eml

50 gær

Sådan gør du:

Kom lunken vand i en skål og oplæs gæren deri, kom salt i. Kom derefter alt hvedemel i lidt efter lidt, og derefter durum mel, så ælt indtil den er fast og lækker.

Rul 4 pizzaer ud, og lad dem hvile i 10 minutter, og kom derefter fyld på.

IMG_5274

Tomatsovs som jeg brugte på bunden:

1 dåse hakket toamt

1 lille dåse tomat pure

10 blade friske basilikum

2 hvidløg

1 læg

1 tsk salt

1 tsk peber

2 tsk oregano

Sådan gør du:

Jeg kom alt om i en blender, og rørte det sammen.

Der er meget i denne potion, men resten kan fryses ned.

Kom herefter det ønskede fyld på.

IMG_5273

IMG_5269

Velbekomme alle sammen,

Fantastisk aften alle sammen,

Varme sprøde grillkram fra Camilla

psst…. Hvis denne O-grill også er noget for dig kan du her , se hvem der forhandler disse herligheder.

 

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Camilla
  De ser lækre ud de pizzaer, jeg har bare aldrig gjort mig i det, da jeg ikke ved hvordan man får pizzaen fra bagepapiret og over på pizzastenen, hvordan gør du det? eller putter du bagepapiret med i grillen?
  Hilsen Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Anne Papiret kan ikke komme med over på stenen, så det bedste er at havde dem på en bageplade med rigeligt mel under så den slipper:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans fødselsdag