Aftenshowet og outfit – Camilla Framnes
Aftensshowet i aften, jubilæumsprogram de unge mødre, afsnit 500

Aftenshowet og outfit

IMG_2540

Det var så hyggeligt og sjovt, og endelig mødte jeg Cellina Martinna, virkelig sød og rar pige.

Vi havde et par timer sammen, inden vi skulle på skærmen, så vi har rigtig kunne sludre og hygge, og dulme hinandens nerver, haha.

Aldrig har jeg været så nervøs som jeg var i går, vender mig aldrig til det der, thi hi.

Super fed oplevelse, det var simpelthen bare  en super duper dag, weee.

Flere har spurgt til mit jakke og kjole, så det deler jeg lige med jer her.

IMG_2555

Jeg var forbi Nibe i påsken, og kørte forbi butikken Blossom, og jeg følger dem på instragram og VIDSTE de havde masse lækkerier. Så vupti, jeg måtte derind og kigge, og det endte så med jeg fik mit tøj som jeg har haft på i dag.

Min ruskindsJakke er fra Sofie Schnor, se her 

IMG_2572

Min kjole er fra Ravn Copenhagen, se her

IMG_2571

Jeg kommer til at bruge den jakke hen over sommeren, som bliver min ?sommerjakke?, elsker farven og har virkelig sprunget ud i noget andet, end jeg foretrækker ?jeg er lidt stolt af mig selv?.

Kjolen har jeg været forelsket i, ja i evigheder ? og nu kom den endelig med hjem. Jeg vil den kommer jeg til at bruge til såååå mange sommeraftner. Men det er også en kjole du kan sætte sammen med alt mulig, og som i aften havde jeg strømpebukser på, så den kan bruges på alle årstider, og ja lige den valgte jeg i den sikre farve sort.

IMG_2564

Det var lidt sjovt, som jeg vidste billede af på min instragram, så ville skæbnen at jeg stødte ind i Masha Vang i butik Blossom. Det var lidt sjovt, men det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer på disse kanter, virkelig fed butik og sindsygt søde og hjælpsomme piger der står i butikken.IMG_1959

Fantastisk aften alle sammen, min starter med foredrag lige om lidt i Hadsund og SHIT jeg glæder mig – ses vi?

Varme hilsner fra Camilla

Jeg har fået sponsoreret min jakke og kjole.

1 kommentar

  • Tina KH

    I tog jer rigtig godt frem på tv, så begge smukke og glade ud, I gør det super:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensshowet i aften, jubilæumsprogram de unge mødre, afsnit 500