Retnemt – og lige til døren – Camilla Framnes
Alle de tårer.....

Retnemt – og lige til døren

image1 (23)

kender i det, sent fri, træt – og skal finde på hvad aftensmaden skal bestå af, og nåhh ja, så skal de også lige købes?

Jeg har sent fri hver torsdag, og er først hjemme kl. 17.30 og det er derfor altid Kevin der står for madlavningen om torsdagen.

Ofte ender maden i de samme kedelig nemme retter og sjældent særlig sundt, det ikke lige Kevins første prioritet.

Kevin vil gerne lave mad, men ofte vil han helst eksperimentere hvis det er weekend og jeg er hjemme, for ellers kan det blive så besværligt at handle og finde opskrifter, når man har alle drengene med på farten.

Så jeg fik en ide, nemlig at få alle varerne leveret hver torsdag til døren, med opskrift. Så han ikke skal tænke på andet end at følge en opskriften og sørge for at få maden lavet ? også sørger jeg for madlavningen alle de andre dage. Jeg synes virkelig jeg har fundet en løsning her, der hjælper hele familien, både fordi vi får prøvet nyt og forskelligt mad, Kevin skal ikke stresse rundt, handle og finde på noget, de dage hvor han står alene.

image1 (22)

Jeg har derfor været inde på Eovendo, hvor jeg har tilmeldt mig Retnemt.dk´s måltidskasser.

Det smarte ved at gøre det igennem Eovendo, er at man får mellem 150 og 300kr i bonus.

Min bonus kan jeg få udbetalt på min konto eller som gavekort. F.eks. kan man få et gavekort til JYSK til værdi af 300kr. når man har opsparet 150kr. på at tilmelde sig Retnemt.dk, som jeg har gjort.

Man kan også få udbetalt det på gavekort til f.eks. Matas, Stylepit eller biografbilletter.

Det fungere sådan hos Eovendo, at man får bonus for at benytte aktiviteterne og tilbuddene. Eovendo får penge fra samarbejdspartnerne og de bliver så delt med dig. Man får udbetalt pengene eller gavekort med ekstra rabat.

Det fede er at man får penge for alt du foretager dig på portalen, om det er tilbud eller konkurrencer man benytter sig af. Man kan benytte sig af de tilbud der er, og tjene penge til at betale et eller flere abonnementer, så hvorfor så ikke ligeså godt få ekstra rabatter når man alligevel skal købe.

Jeg er virkelig begejstret, og nu er vores torsdag noget nemmere med måltidskasserne fra Retnet.dk og jeg kan nu handle og tjene på min køb hos f.eks. Stylepit, Bubbleroom, Normann Copenhagen og mange flere.

Man kan dagligt deltage i konkurrencer inde på Eovendo, som blandt andet består af skrabelodder med gavekort til H&M, Matas, JYSK, Jensens Bøfhus.

Vi har modtaget Retnemt.dk måltidskasse i dag og vi ? JEG har virkelig nydt godt af min mand, som har lavet lækker, spændende og sund mad til os. Alle i familien fik lækker mad, han lavede 2 retter, vi voksne fik Quinoa crayfishcakes med salat og drengene fik kyllinge satayspyd. Det smagte simpelthen så godt og det var ikke noget jeg har smagt før.

image2 (9)

 

Hos Retnemt.dk vælger man sine måltider ud fra 9 forskellige kategorier, så der er noget for hver smag. Man bestemmer selv hvor mange gange om ugen, man ønsker at modtage måltidskassen.

Man får leveret måltidskassen til døren senest kl. 17, og man behøver ikke være hjemme, kassen bliver bare sat udenfor døren. I kassen er der alle de friske råvarer og ingredienser man skal bruge, samt en opskrift. Ja undskyld mig, det er da simpelthen for smart altså, vi glæder os allerede til næste uge.

Her kan du se fordelene ved Retnemt.dk, og hvis du vil benytte dig af muligheden af Retnemt.dk måltidskasser som mig, så kan du tilmelde dig her og få tilsendt et gavekort fra f.eks. JYSK på 300kr.

 

image5 (1) image4 (3)

Der er til 4 personer på disse billeder, og vi er 5 herhjemme og der var stadig mad tilbage.

 

Kys, kram og mætte hilsner fra Camilla

 

Sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de tårer.....