Alle de tårer….. – Camilla Framnes
Jeg VAR jo glad....

Alle de tårer…..

DSC_9162

Ja kanal 4 lader jer vente, JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT SE BRYLLUPPET.

Så i med til aften?

Det er simpelthen så fantastisk, at sidde og se de dage, forberedelser, klargøringen, SHIT jeg havde nerver på. Jeg var så spændt på at se Kevin og børnene i kirken, og ?så det hele nu ud, som man havde en forventning/forhåbning om?!

Jeg var inde hos Salon Nordic, og fik lavet mit flotte hår. Jeg havde været inde til prøve opsæt inden dagen, og det kan jeg virkelig kun anbefale ALLE at gøre, specielt fordi man godt selv kan have en ide om hvordan håret skal være, men det er ikke sikkert dit hår kan. Salon Nordic var sindssygt gode til at komme med ideer, og lyttede til mine ønsker, og gjorde det muligt ud fra det hår jeg havde. JEG synes virkelig jeg lignede en million, og håret holdt hele natten. WAUW.

DSC_9199

Dagene forinden var jeg inde og få syet extensions i hos My Extensions Aalborg ? det gjorde lige det sidste for mit hår, håret er ikke meget længere end mit eget, men jeg har virkelig INGEN fylde, så det gjorde en verden til forskel.

Endnu vildere er, jeg stadig har det samme hår på nu, jeg har blot fået det syet op 2 gange siden oktober, men stadig samme hår. Det er helt utrolig. Helt vild lækker kvalitet af hår.

Det er det nemmeste hår jeg har haft, som virkelig ikke kræver særlig meget pleje, det ser bare lækkert, sundt og frisk ud. Det kan virkelig anbefales, og jeg kan 100% stå inde for deres luksus hår.

Jeg føler mig så heldig og utrolig beæret over min bedste veninde Kristina var der for mig, hjalp, støttede og bare var perfekt veninde. Hun fik mig til at slappe lidt mere af, “nogen gange” – og fik mig til at smile og grine – ja det er bare noget hun altid kan. Hun er en ener!

tvtvtvtv

Jeg fik Amalie hen til os på hotellet, så hun kunne blive gjort klar sammen med mig, det var virkelig så dejligt, vi følte os begge som små prinsesser. OG hold nu op, hvor var hun bare smuk.

DSC_9217

IMG_4131

Laila, fra Looks by Laila kom for at ordne min make up, og som i kunne se havde min hud virkelig brug for at blive godt og grundig ?dækket?, alt den stress ? og min hud lignede jo simpelthen jeg ved ikke hvad.

DSC_9241

Men Laila har jeg brugt flere gange nu efter hånden, hun er bare så god og dygtig, og hun forstår mig virkelig. Jeg fik også en prøve make up, hos hende i Hadsund hvor hun har butik, og det kan jeg også kun anbefale brude at gøre, fordi jeg blev rådet noget anderledes end det jeg først havde tænkt.

Men jeg synes resultatet taler for sig selv, følte mig virkelig så smuk.

IMG_4134 (1)

Amalie blev også gjort super fin, med glimmer og lidt make up, hun var så lækker. Det var en utrolig dejlig oplevelse at have med min papdatter, som helt specielt som jeg aldrig troede jeg skulle opleve, men det er helt fantastisk at have fået sådan en lækkerbisken af bonusdatter, JEG er så taknemmelig.

Amalie lyste helt op, og specielt da hun så vi skulle kører i limousinen hen til kirken, hun voksede lige 10cm, og vi fik hurtigt lige blitzet nogle billeder og fik sendt til hendes mor, for det var altså store sager, og det måtte vi dele med hendes skønne mor Christinna.

14646687_10208428666287647_767853422_o

Nu er det vidst også snart tid til at brylluppet ? jeg GLÆDER mig, gør i?

Alle de lækre billeder er taget af Janus Nielsen.

Kys kram og knus fra Camilla

 

Delvist sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg VAR jo glad....