Det er helt unikt… – Camilla Framnes
Vægttab, løs hud, botox og .......

Det er helt unikt…

image1 (20)

Ihhh så startede det, fødselsdagsfest…..

Jeg har mine dejlige moupiger, som jeg har spisegruppe med. Vi bliver jo alle sammen lyvogtyve (30) i år. Arghhh…

I dag var vi så til den første af dem, Katrines fødselsdag.

Mega hyggeligt men også lige et re-minder om hvor vi alle sammen er i vores liv i øjeblikket.

Børn, larm, lort, gylp, armen er det ikke fantastisk, haha.

image5 image1 (18)image3 (4)

Det er virkelig på alle måder fantastisk at have de piger i mit liv, det er virkelig ´rigtige´veninder. Vi kender hinanden så godt, trods vi ikke taler sammen i hverdagen, men den ene gang ca. om måned vi mødes, får vi alt vendt, og det er nogle piger hvor jeg virkelig kan betro mig alt, uden det kommer nogen steder, de er GULD værd.

Det at have nogle veninder, som kender til hinandens historie, ja alt – fra vi gik i børnehave sammen, skole også nu det er noget helt helt specielt. Jeg værdsætter virkelig det sammenhold, venindeforhold vi har, det er unikt.

Det var så dejligt at være sammen alle sammen idag, også med vores mænd og børn, det er ikke noget vi har gjort så meget i, alene af den grund vi er SINDSYGT mange efterhånden, og jeg havde endda ikke 3 af mine børn med, thi hi.

Det var Kevin, Victor og jeg der var sted, drengene var stadig hos deres fædre.

Men SHIT hvor var det altså bare hyggeligt, alle børnene legede, fuld fart over feltet – helt fantastisk søndag.

Vi fik sladret, grinet og “stresset” rundt efter børn alle sammen,- men det betyder ikke noget vi er alle sammen i samme båd, og kan slappe af i det.

Lækre boller, kage, kaffe, kakao, slik, frugt – der manglede virkelig ikke noget. Det eneste jeg kan konkludere det var, der ikke var aftensmad til os i dag, ingen kunne klemme mad ned, og jeg har nok ædt mig 3 kilo på. haha.

image1 (19) image2 (7) image6 image8 image9

Lige lidt stemningsbilleder fra en helt fantastisk dag, OG TILLYKKE Med fødselsdagen endnu engang smukke Katrine <3

Har i mon nogle veninder som også har fulgt jer helt fra barndommen, som holder fast?

Dejlig aften alle sammen,

kys, kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab, løs hud, botox og .......