Jeg er seriøst en kæmpe idiot! – Camilla Framnes
Ihhh der bliver det rene hygge

Jeg er seriøst en kæmpe idiot!

IMG_6317

Dagen startede simpelthen så godt, vi i sommerhus som sagt med en veninde og hendes børn. Vi har hygget, shoppet og været ved vandet Idag og springe i klitter. Alt helt perfekt.

IMG_6300

IMG_6321 IMG_6320

Vi tog hjem til sommerhuset og fik frokost, også skulle jeg og drengene mod Århus, fordi jeg havde en aftale på Nygart privathospital Idag, et tjek med mine “færdige” bryster, “ej okay det lød mærkelig”, men i forstår.

Drengene ville gerne med og vi tog afsted mod Århus, i god tid og musikken på fuld hammer.

Det er det bedste Oliver, Sebastian og jeg ved, fuldstændig ligemeget om vi kan teksten vi skråler.

Jeg får tanket og skal ind og købe drikkevarer og lidt lækkerier til køreturen, sebatian går med ind, og Oliver blev i bilen, han gad ikke.

Men mens jeg er i gang med at finde drikkevarer kommer Oliver ind, og spørger “mor, har vi ikke dielsen bil nu?”, hvortil jeg svarer ” øhh, jo hvad tænker du på skat?”.

“Jamen mor, der stod 95 på den du tankede med”, jeg bliver på et split sekundt totalt hvid i hovedet, og føler nærmest ikke jeg kan mærke mine ben. Jeg er egentlig i tvivl og tænker ej det må da have været dielsen, ik! Der står en vildt fremmende mand ved siden af mig, og jeg siger ” undskyld, men må jeg lige hører dig, hvad kan der ske ved at fylde benzin på en diesel bil?”, han kigger hurtig og siger “ej det godt nok ikke så godt”. Ohhh nej!!!

Jeg har stadig et lille håb og skynder mig op til disken for at, hører om de kan se hvad jeg har tanket! FU… ganske rigtig jeg har tanket benzin på min NYE dielsen bil. Jeg bliver totalt ramt af panik og ryster, tårerne begynder at trille ned af mine kinder.

Årk for helvede, ” har jeg seriøst lige smadret motoren på mine nye bil?”.

Jeg ringer til mit værksted hvor jeg har købt min bil, og bliver beroliget med at så længe jeg ikke har startet bilen endnu, så er skaden ikke stor. Men jeg måtte ikke starte bilen, og jeg fik er nummer til autohjælpen, og der blev sendt en Falck bil som skulle hente os, men der ville få 2 timer. Fuck hva så med Århus, jeg ringer grædende til Nygart og de siger selvfølgelig “det hvad der kan ske”, men jeg hader virkelig sådan noget, ikke at overholde mine aftaler.

Heldigvis går det ikke mere en 20 minutter så skriver Falck de er på vej, noget godt midt i det her helvede! Falck bilen kommer og jeg får ringet tilbage til værkstedet for at hører om de har en lånebil, for drengene var også nervøse for om vi nu ikke kunne komme tilbage til sommerhuset. Heldigvis kunne værkstedet rede mig! Da Falck bilen så kommer, bliver Falck manden lidt forvirret over vi er 3, for der var ikke plads i bilen til os, og kommer så i tanke om det blev jeg slet ikke spurgt om, og midt i min panik tænkte jeg heller ikke lige over at fortælle det. Så der blev sendt bud efter en taxa, og den var der i løbet af ingenting.

IMG_6317

Jeg sad og Google mig frem for at finde en Bager i Århus der bringer ud, for så kunne jeg i der mindste sende en kage mod Nygart. Umulig opgave, men taxa manden sagde ” du skal da have fat i en konditor”, og ganske rigtig så fik jeg fat i en, og nu kan de glæde sig til kage i morgen eftermiddag.

Endelig fik vi en låne bil og nu sidder vi i sommerhuset igen, åbnet en falske rødvin, det er det eneste jeg har godt af lige nu.

IMG_6319

Det er fanme så typisk mig, jeg har skamrost Oliver og virkelig fortalt ham var stort, godt og helt fantastisk han var så opmærksom, jeg bliver sku helt stolt. Oliver 11 år min store REDNING!

Jeg har tilbage at vente på værkstedet ringer i morgen og fortæller mig om bilen er okay, og om jeg er bankerot.

Hold op mit hjerte blødte da min nye baby blev kørt væk af Falck.

Jeg er en kæmpe idiot, og det sker seriøst kun for mig.

Nå men rødvinen og kortspil i sommerhuset med børnene kalder! Håber jeres dag har været lidt mere spænende end min.

Dejlig aften,

Benzin hilsner fra Camilla

5 kommentarer

 • Kamilla

  Du er helt sikkert ikke den første der har gjort det, eller den sidste… Tilgengæld er du nok den eneste, med så opmærksom en søn, trods han alder. STOR ros til ham herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Gud hvor uheldigt. Mærkeligt at du overhovedet kunne få benzin fidusen ned i tanken? Det burde nemlig ikke kunne lade sig gøre på nye biler.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den der følelse kender jeg alt for godt, vi har haft dieselbil i over 10 år, og så laver jeg samme dumme dumme fejl i efteråret, opdager det da jeg sætter “pistolen” tilbage efter endt tankning, ja jeg har endda tanket den allerbedste benzin super duper power og jeg skal komme efter dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ej hvor surt kan det lige blive og så jeres nye bil.
  Jeg håber de kan tømme og rense tanken og så er bilen go igen, men det koster jo nok en mindre formue:-(
  Øv, håber det bedste!
  Nyd sommerhuset og børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Nok ros kan den dreng da ikke få! Og så betydningsfuld en ros lever han med garanti længe på! Husk også en kage til ham 😉 God ferie! Og nej du er ikke en klovn. Du er bare et menneske, som også laver fejl. Ligesom alle os andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ihhh der bliver det rene hygge