Jeg vandt en pris – Camilla Framnes
Totalt fyldt op på overskud....

Jeg vandt en pris

IMG_4905

Vi var i København igår, til Reality Award.

Først er jeg bare nødtil at sige, Kæmpe tillykke til alle der blev nomineret og endnu mere til de heldige der fik en Award med hjem.

Vi startede tidlig igår, vi var inviteret til pre-Award inden vi skulle til Award festen, med lækker mad, drikke og højt humør. Kevin og hans bror Jimmi og Nanna fra de unge mødre var fantastisk selskab. Nanna kom tidlig til hotellet, for at få sludret og hygget. Tiden fløj afsted, jeg havde fået en make up artist til at fikse hår og make up. IMG_4898

IMG_4899


IMG_4895

Jeg havde æren af at overrække prisen for årets øjeblik, shit jeg var nervøs inden jeg skulle på scenen. Det var en super oplevelse, og sikke en fest.

Jeg var blevet nomineret til 2 priser og jeg var med jeres hjælp, så heldig at vinde prisen for Årets kvindelige reality deltager. Tusind mange tak til alle jer der har været så søde at stemme på mig, det toppede min aften igår.

IMG_4900 IMG_4901

IMG_4906

Endelig kunne jeg vise mit kjolevalg, som vi jo kørte langt efter hos TP kjoler. Men hold nu op hvor blev jeg også bare stolt over at kunne have sådan en kjole på, det havde jeg nok alligevel aldrig troet jeg skulle komme til.

IMG_4904 IMG_4903

Vi har festet hele natten, og vi er totalt døde Idag. Haha!

Det var helt fantastisk at møde så mange nye søde mennesker. Det længe siden jeg har grinet så meget, humøret var højt hos alle og hele natten, sikke en fest.

Nu står den på film med mine drenge, Oliver og Sebastian. Victor og farmand sover allerede trygt.

Dejlig aften,

knus og kram fra Camilla


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totalt fyldt op på overskud....