Det er virkelig svært at slippe – Camilla Framnes
Tæller ned

Det er virkelig svært at slippe

IMG_3712

Wauw weekend og den er startet megaaa godt.

Imorges fik jeg afleveret drengene i skolen og kørt Victor ud til min mor. Idag står den nemlig på pardag, og hold nu op hvor jeg glæder mig.

Efter job blev bilen pakket, også har vi haft nogle timers kørsel, og vi befinder os stadig på vores roadtrip

Tusind tak alle sammen, med alle jeres fantastisk råd til hvor jeg skal kigge efter kjole til på fredag til reality Award.

Det betød jo at jeg var nødtil at overbevise min mand om at 5 timers kørsel i alt efter en kjole er en god ide, det kan godt være lidt svært. Thi hi

Menn vi har jo lige fået ny bil, så jeg trak kortet “vi skal da ud og afprøve vores nye bil, sådan ordentlig” haha.

Jeg har verdens dejligste mand, så han var egentlig nem at overtale. Så turen har gået til TP kjoler som ligger 2 en halv times kørsel fra os. Men det har og er hele turen værd.

Hele vejen derned, blev jeg ramt af panik, “hvad hvis jeg ikke kan passe nogle af kjolerne”! Jeg har så mange gange stået i den situation tidligere i mit liv, og det har virkelig sat dybe ar i sjælden.

Jeg kom ind i butikken som til min store overraskelse faktisk er mega stor, og der hang jo kjoler alll over. Tina som er ejer af butikken tog imod os, jeg havde nemlig kontaktet dem inden vi tog den lange vej, for at sike os hjælp.

IMG_3710

Der blev hurtig fundet mange kjoler og jeg kunne ellers bare gå i gang. Det lige præcis her mit hjerte begynder at galoperer derud af, “hvad hvis jeg ikke kan passe dem”.

Den første kjole jeg hopper i er en sort lækker kropsnær kjole, og jeg bare springer ned i. Jeg bliver helt varm indeni, og udbryder stort wauw. Jeg tænker virkelig fedt, og “se mig lige”.

Jeg prøvede nok 12-15 kjoler og stort set alle sad fuldstændig perfekt. Jeg bliver så varm og stolt indeni, og tænker “hvorfor være så nervøs” men den følelse der opstår indeni, sidder så dybt i mig.

IMG_3711

Men det endte fantisk også med jeg fandt KJOLEN, “selv om jeg kunne have taget alle sammen” , og kjolen er meget anderledes end jeg nogensinde før har haft, men et bevis overfor mig selv på hvor langt jeg er nået ” tænk jeg kan have sådan en kjole på”.

Jeg glæder mig som en gal til at vise jer den på fredag, det kan kun nu blive en helt fantastisk fest.

Vi sidder stadig i bilen, efter snart 7 timer siden vi forlod Aalborg, men vi fortsætter til hotel viking hvor vores næste døgn står på parhygge.

 

Fantastisk weekend til jer alle sammen.

kys og kram fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæller ned