Se resultatet af min fedtfrysning – Camilla Framnes
Mit outfit igår

Se resultatet af min fedtfrysning

image1-1

Jeg fortalte jer for efter hånden langtid siden, at jeg skulle have foretaget en fedtfrysning af mine underarme hos Nygart Privathospital. Nu er der endelig tid til at kan fortælle og vise resultatet.

Jeg tog til Nygart som har en afdeling i Århus for, at få foretaget min “fedtsugning”, bare uden kirurgi. JA undskyld mig, men det er fanme smart.

Jeg har i forbindelse med mit vægttab, fået meget løs hud rundt på kroppen, dog nogen steder mere end andre.

En af mine store drømme om at tabe mig var blandt andet at kunne gå i t shirts, kortærmet trøjer uden at skulle være ked af at vise mine arme. Trods træning og vægttab er mine overarme ikke sådan helt let at slippe af med, der er stadigvæk løs hud.

Jeg synes heller ikke helt jeg er klar til, at ligge mig under kniven og få store lange ar på mine arme.  Da jeg så læste om fedtfrysning, var jeg simpelthen bare nødtil at se om jeg kunne være kandidat til dette.

Hvad er coolsculpting/fedtfrysning for noget?

CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, og behandlingen foregår mens du læser, slapper af eller arbejder på din pc. I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Fedtfrysning er ingen slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter. Hvis du ikke ønsker en egentlig kirurgisk operation, og du er normalvægtig eller let overvægtig, kan vi tilbyde at fryse fedtet væk med CoolSculpting.

Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.

Jeg kom til forundersøgelse hos Nygart, hvor jeg blev mødt af skønne Helle som jeg har talt med nogle gange efterhånden, når jeg har været til kontrol osv. Jeg synes Nygart har nogle fantastiske folk, og jeg føler mig tryg, hver eneste gang jeg er der, fordi var jeg heller ikke i tvivl om det var det rigtige sted.

Jeg blev undersøgt og fik heldigvis beskeden om jeg godt kunne få foretaget sådan en fedtfrysning på mine underarme, men jeg skulle forberede mig på det gør ondt. Ja ja, tænkte jeg, “jeg har ligesom født, kejsersnit, brystoperation”, ´så kom bar du.

Så skal der fryses fedt…

Jeg tog afsted alene, og satte mig i den varme stol. Jeg fik først tegnet på mig, så de kunne se hvor fedtfrysningsmaskinen skulle side, for derefter at få noget nogle billeder, for at have noget at sammenligne med til efter.

Så var der tid til at få sat maskinen på, jeg fik en kold geleklud på de områder hvor maskinen skal sidde. så blev min underarm suget ind i maskinen, “mærkes virkelig underligt” også var det ellers bare at sidde der og vente. Behandlingen varer 1 time, så det er med at have tisset af og finde den bedst mulig stilling at sidde, som er mega svært når det er overarmene der skal ´fryses´, men det gik, se billedet for ovnen.

De første minutter mærkes underligt når maskinen begynder at fryse, men det bliver hurtigt fint også mærker man ikke rigtig noget. Jeg var meget spændt på den smerte jeg var “blevet lovet” jeg skulle få, men den synes jeg ikke at få, ud over mine fingre begyndte at snurre og sove lidt pga. den meget mærkelig stilling jeg sad i.

Efter en time fik jeg taget maskinen af igen også gik der ganske få minutter, også skal jeg fortælle jer, at det gjorde så MEGA ONDT man ikke drømme om det, da blodet og følelsen kom ned i hænderne igen, AVVV for sivan. Ganske få minutter også var det heldigvis ovre igen.

Tiden efter behandlingen, mærkes mine underarme en smule mærkeligt men det er forsvundet helt igen.

Efter nogle uger synes jeg for alvor jeg kunne begynde at mærke min blazere/trøjer blive løsere og mine arme så mere ´lige´ud, i stedet for at hænge. Men dette kan være mega svært at se, når man ikke har noget at måle med.

Så efter min kontrol og sammenligning mellem billeder, blev jeg virkelig bekræftet i der var sket noget. Det er måske ikke helt så tydelig for jer at se, men hvis du ser på buen af hud jeg havde før, som nu går meget mere lige over.

Se her:

image3-2 image2-4 image1-9

Jeg er så utrolig glad for resultatet, og kan på det kraftigste anbefale dette, hvis du har et ønske om at få rettet lidt på overarmene, mavedellen, inderlårene, dansehåndtagene – da det på ingen måder er skadeligt eller har noget med kirurgi at gøre, du kan læse meget mere om behandlingen her. 

Dog vil jeg sige at, jeg ville ønske jeg havde målt mine arme fra starten, så jeg havde noget at samligne med til sidst, så det kan jeg råde jer andre til at gøre.

Psst… Nygart fedtfryse 2 steder på en gang, så du spare tid.

En glad og tilfreds Camilla ønsker jer alle en dejlig aften.

Du kan med fordele tilmelde dig Nygarts nyhedsmail her.

 

Spons

4 kommentarer

 • Katia

  Hej Camilla

  Fedt du har delt din oplevelse.
  Er du stadig glad for dit resultat?
  Og synes du det er pengene værd?

  På forhånd tak for svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Jeg er meget glad for resultatet, det har givet en del inde ved armhulen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-Gammel-Mor

  Aarrrrggg…. Jeg kan slet ikke se forskel!! Som i overhovedet-ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VickyAnne

  Hej Camilla
  Jeg er super glad for du nu er en del af blogly det gør jeg læser din blog hverdag..
  spændende indlæg med fedtfrysning, til det der bare ikke lige forsvinder ved træning,
  (indersiden af lårene) mit problem..
  det skal da overvejes, Tak Camilla, du skriver skønt og inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit igår