Godt nytår – Camilla Framnes
Året der gik..

Godt nytår

image2-3

Happy new year,

Er i klar til at hoppe ind i 2017? Vi lader op herhjemme til i aften, så klar bliver vi.

image1-3

Vi skal ud til et vennepar i aften, Victor, Kevin, onkel Jimmi og jeg.

Det bliver ren og skær hygge med god mad, vin og børn.

Nytårsaften er ikke som de var engang, efter man har fået børn og ved hvor tidlig man skal op dagen efter, gir det lidt sig selv det hele. Men hyggeligt skal det helt sikkert nok blive alligevel. Mad, tøj og pynt går man ikke ned på af den grund, jeg har købt 2 kjoler for noget tid siden, som jeg endnu ikke helt har besluttet mig for, hvilke jeg skal have på.

Vi fejrede nytårsaften hos vores vennepar sidste år også, så det nærmest blevet lidt en tradition, eller “man har vel lov at håbe”. De er simpelthen så dejlige nogle mennesker og de har selv 3 børn, og nogenlunde jævnaldrene med vores, undtaget mindste manden.

For mig betyder det noget de også har børn, og endnu bedre ligeså “mange” som vi har. Det gør det alene af den grund at, vi alle er “samme” sted, og har hænderne fulde og der er bare en mere rolig og forstående stemning, gir det mening? Os med børn, store som små, ved godt at det altid tager lidt længere tid det hele, og der er lige nogle der skal hjælpes, trøstes, underholdes, kysses på eller sådan noget, så det er bare nemmere når man selv har børn og kan sætte sig ind i det. Eller er det bare mig?

Vi har i år valgt at bestille mad udefra, så det er så nemt. Vi skal nærmest bare sætte os til bord. Vi har stadig en masse rester af drikkevarer fra brylluppet, så det tager vi med og på den front bliver det også billigere. Wee.

Der mange der har traditioner hvad angår mad, og det har vi egentlig også haft fra jeg var barn. Vi har altid fået raclette nytårsaften, nærmest lige så længe jeg kan huske. Men det gjorde vi ikke sidste år, og heller ikke i år, vi skal nemlig glæde os til disse lækkerier:

Vores nytårsmenu:

Starter:

Tapasfad m. chorizo, Serranoskine, røget kænguru og mix af lækre oliven. Hertil stenovnsbrød m. krydderurter og 2 slags hjemmelavet pesto. 

Forret:

Tigerrejer vendt i chili-lime marinade, med mild chili-hvidløgsdip

Chicken-salad m. sprødt bacon, soltørret tomat og hjemmelavet karrydressing

Med baguette og smør. 

Hovedret:

Mest Marster, helstegt filet af supermørt kødkvæg

Low´n´Slow Pork Roast, ekstrem mør svinefilet stegt i 10 timer

Urtemarineret kyllingebrystfilet

Supremesauce, lavet på rødvin, svampe og madagascarpeber

Små krydderkartofler m. skræl

Cremet dip m. krydderurter let tilsmagt m. hvidløg

Broccolisalat med balsamicomarinade 

Små sprøde salater med parmesan og crutons.

Dessert:

Kraftig chokoladekage med valnøddedrys

Flødeisdessert med chokoladestykker og nougat. 

MUMS, jeg er sikker på vi nok skal trille fra bordet når vi færdige, hvad står din menu på?

I har jo set Victors ALT for seje hajhat, han er så klar til fest og ballade, det lige onkel Jimmi der låner den i morgen timerne, haha.

Jeg er meget spændt på om han igen i år sover fra fyrværkeriet, han er jo trods alt 1 år ældre nu, “øhhh ja selvfølgelig, det lød dumt”, men i forstår hvad jeg mener. Jeg krydser fingre for han holder ud til vi har spist, han kommer normalt i seng omkring kl. 19 – 19.30 hver dag og alt derefter er “krisetid”. Han  bliver hurtig overtræt også er det ikke nemt at få ham til at sove og specielt ikke når han så skal puttes i et andet hjem. Vi har ikke helt besluttet os for om vi sover hos dem eller vi kører hjem i nat, jeg er bare ikke den store tilhænger af at vække Victor og forstyrre hans nattesøvn. Det ris til egen røv ´hvis i forstår´, han bliver bare en træt og pylret dreng imorgen, for han sover ikke længere af den grund.

image1-4

Nu skal der krølles hår og lægges make up, så vi kan blive nytårs klar.

I må alle have en fantastisk aften og pas nu rigtig godt på hinanden,

 

Vi ses til næste år “det er så ´sjovt´at skrive” – 2017 vi klar til dig.

Nytårs knus og kram fra Camilla

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik..