Se lige…. Overgangsjakker med stil til børn…. – Camilla Framnes
Kampen mod kiloene er startet, nyt fra Crazysport.dk!

Se lige…. Overgangsjakker med stil til børn….

image16

Halløj I skønne mennesker,

Ja, det ikke så længe siden jeg vidste mine seneste køb frem, mine lækre overgangsjakker til mig selv fra barbaraschoice, læs her.

Babaraschoice laver også overgangs jakker til børn, og det faktisk anden gang nu jeg er faldet for dem, det er virkelig en god kvalitet.

Jeg tog chancen og bestilte til de store børn herhjemme, det er faktisk efterhånden ved at være lidt svært. Oliver på snart 11 år og Amalie, Sebastian på 7 år, har efterhånden ret store meninger om hvordan `looket´ skal være. Ret sjovt, men hammer svært for mor her.

Oliver har også den alder nu hvor han ikke gider at have ens jakke med sin bror, “det nederen Moar”, nå nå.

Så Jeg bestilte en lækker Termojakke i grå uld  til Oliver, den sidder perfekt, og den sad lige i skabet hos herren. Mit eneste problem er nu, Oliver ELSKER den så meget at han sagde han ville bruge den hele vinteren, ARGHHH. En tyk trøje måske, vi må se.

image4

Sebastian fik en sort termojakke, åhh hvor jeg dog synes de oser af charme, man kan virkelig se og mærke det er en lækker kvalitet. Amalie fik en jakke magen til min i Black/Leopard, “mor og datter” jakke. Ihhh den går jo ikke så længe endnu inden hun synes det er øv, så jeg stor nyder det lige et øjeblik, thi hi.

image32

Amalie elsker leopard siden og det gør hendes mor heldigvis også. Det smarte ved den jakke er at der er 2 i en jakke, den kan vendes, så du har en klassisk sort jakke og vupti så har du en vildt smart leopard jakke. I Love It!!!!!

image24

Fælles for jakkerne er at de er vind og vandafvisende, hvilket jo gør dem til helt perfekte overgang jakker herhjemme i det danske land.

Jakkerne kan købes hos www.barabaraschoiceshop.dk

De gode køb skal man ALTID dele, så del endelig med mig hvis I har lavet nogle lækre køb.

 

Fantastisk dag alle sammen,

 

mange kys og kram fra Camilla

 

Spons

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen mod kiloene er startet, nyt fra Crazysport.dk!