YEAYYYY Endelig tilbage – Camilla Framnes
En fuldendt weekend

YEAYYYY Endelig tilbage

IMG_6672

Endelig…….

 

Jeg har efter min bryst operation haft pause væk fra ALT min sport, og det har virkelig været hårdt. Det eneste det har blevet til er masser gåture, lidt power walk.

Men efter jeg blev opereret fik jeg beskeden om jeg kunne starte stille og roligt op efter 3-4 uger. Det var ikke tilfældet for mig, for det mindste man har kunne mærke i brysterne har betydet at jeg måtte stoppe og starte “forfra” altså begynde stille og roligt igen.

Det endte i en lidt ond cirkel, men det vidste sig så også jeg havde lidt betændelse under brystet, ikke noget farligt, men det skyldes et sting der har siddet og irriteret og ikke kommet med ud. Jeg kunne helt sikkert være startet før, sådan ordentlig, men har været lidt tilbageholdende for jeg ville så nødig gøre skade på de flotte bryster jeg nu engang har fået.

Nu er jeg helt fit for fight og glæder mig over at kan komme igang med det hele igen.

Må dog også tilstå, SHIT det er pisse hårdt at starte igen, jeg hoppede op på løbebåndet nede i trænings centeret, og gav den fuld fart frem, men PUHHH jeg skal virkelig have mig arbejdet op igen. Sikke hurtig man mister sin “styrke”, jeg har dog heldigvis ladet mig fortælle det ikke går så langsomt som sidst med at komme op i form igen.

Så der er bare ikke andet for en af give den fuld gas, og jeg glæder mig helt vildt.

Planen er at træningen skal være 3-4 gange om ugen, hvor det er skiftevis cardio og styrke, og selvfølgelig min højt elskede fodbold træning som jeg genoptager næste Onsdag.

Fantastisk aften alle sammen, nu hopper jeg i trænings tøjet også står den på en aften løbetur.

Håber I alle har haft en dejlig weekend, for det har vi herhjemme, og nu er mine store drenge også kommet hjem efter en dejlig weekend hos deres fædre. Livet er skisme da bare dejligt.

 

Stort kys og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fuldendt weekend