Planlægger en lille overraskelse til familien – Camilla Framnes
Hjælp jeg er en frustreret mor!

Planlægger en lille overraskelse til familien

IMG_4443

Jeg synes VIRKELIG vi trænger til at komme lidt hjemmefra ovenpå alt det sygdom, Victor som bare har grædt, og ja ALLE i familien har været presset under det hele.

Så Kevin og Jeg, er gået i gang med at planlægge en lille kom væk hjemmefra ferie.

Vi skulle prøve noget vi ikke har prøvet og det skal være noget passer for hele familien, og samtidig med at weekenderne er ved at være godt booket her det næste lange stykke tid, så var der en børneweekend som kunne lade sig gøre, desværre kommer Amalie ikke alligevel denne weekeend, fordi hun skal på tur hjemme hos sin mor. Men er sikker på hun også får en dejlig tur der.

Men for alt skulle lykkes er det nødtil at blive denne weekend.

Som jeg også tidligere har nævnt synes jeg det kan være svært at finde noget som kan interessere alle børnene herhjemme, for det jo springer fra 0 år til 10 år.

Så det er med at finde noget som alle i familien synes kunne være sjovt, så vi har fundet frem til Aqua Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, nogen af jer der kender det?

Det ligger ca. halvanden times kørsel fra os, hvilket passer os helt fint, vi har ikke helt fundet ud af endnu om vi tager et tog eller vi kører selv, men begge muligheder er der.

Vi har aldrig været der, men glæder mig vildt meget til at skal afsted, samtidig glæder vi os vildt meget til at fortælle drengene vi skal på tur, vi har ikke besluttet endnu om vi først siger det når vi kører hjemmefra Lørdag morgen, det eneste de ved er vi planlægger en overraskelse.

Vi  krydser fingre for godt vejr, og glæder os til at se en masse dyr, fodring, vandlegeplads og så har de Villy deres maskot her som vi jo selvfølgelig også skal hilse på.

Ved siden af parken ligger der hotel Vejlesoehus, så for at toppe hele vores tur tager vi en overnatning, så ingen stress og bare massere hygge. IHHH hvor jeg bare glæder mig, det bliver så dejligt at komme ud og opleve noget nyt, komme væk fra alt det huslige og bare koble af med alle drengene.

Det er så vigtigt at gøre sådanne ting synes jeg, og endnu mere når familien har været lidt under press i en periode. Når man så har muligheden, så kan det puste helt nyt frisk liv i familien og det gavner alle at komme lidt væk hjemmefra.

Så vi glæder os sindsygt meget, nu skal de sidste detaljer bare nusset lidt om, også er der bare tilbage at tælle ned til afgang. Faktisk så starter turen allerede for mig, fordi jeg hygger mig helt vildt med at planlægge og nusse lidt om detaljerne. Ihhhh

 

Fantastisk dag alle sammen, mange knus og kram fra Camilla

 

Sponsoreret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp jeg er en frustreret mor!