Sidste uge på barsel for RESTEN af mit liv…….. – Camilla Framnes
1 uge efter min brystoperation

Sidste uge på barsel for RESTEN af mit liv……..

IMG_1917

Det jo helt vildt at tænke på, jeg NETOP nu er gået ind i den sidste ugen´s barsel for RESTEN af mit liv.

Victor er allerede blevet 9 mdr, og min barsel er kommet til enden, jeg starter på arbejdet på mandag den 4 April. Jeg har sagt mange gange jeg er fuldstændig klar til at starte på arbejde, men lige nu har jeg et lille sug i maven alligevel. Min BABY, min lille lækkerbisken starter i dagpleje imorgen, “HVOR BLEV TIDEN AF”?

Åhh dagpleje, det ord skal lige vendes i min mund et par gange, for tiden går bare så stærkt. Lige nu synes jeg bare han er så lille bitte, men drengene har startet samme tid, og det har været en god alder, så det er jeg slet ikke i tvivl om det også er denne gang. Der er desværre “kun” 4 dage til at kører ham ind i dagpleje, fordi vi ikke har kunne få pladsen før, så håber og krydser fingre for at alt kommer til at gå som smurt. Jeg krydser også fingre for at der ikke er for mange opstarts sygdomme “som jeg jo godt ved følge med”, men vi har vel lov at håbe.

Det har været en helt igennem fantastisk barselstid sammen med Victor, jeg har virkelig nydt det, hygget, forkælet min lækkerbisken. Det var en hård start på livet Victor fik, med hans 3 mdr. med kolik, men det har gjort os alle sammen MEGA stærke.

Victor er den gladeste, mest rolige dreng, så smilende, en rigtig charmebøf.

Der er selvfølgelig også blevet nydt der har været lidt ekstra tid til store drenge, så har de kunne komme tidligere hjem, haft legekammerater med hjem, SELV om jeg ville ønske der havde været endnu mere af det. Men man må også erkende at der er bare fuld fart over feltet herhjemme, vi er 5 til dagligt og det afspejler sig også tydeligt i ens måde at holde “barsel” på, den er MARKANT anderledes end da jeg havde barsel med Oliver.

Jeg har også måtte indse jo ældre jeg er blevet, jo mere bekymret og jo mere tænker man over ting “som kan ske, men ikke er sket endnu”, totalt ondsvagt, men det er realitet.

Det skulle også blive den barsel, hvor jeg VANDT kampen mod kiloene, jeg har fået en sund BMI – og endelig blevet den overskuds, aktive mor for mine børn, som jeg alle dage har VILLE. Det skulle også være en barsel, hvor jeg fik mit største ønske opfyldt, nemlig gået fra lange patter til et bryst der sidder hvor de skal og med fyld ovenikøbet. WAUW…….

Jeg er totalt afklaret på alle fronter med at dette her er sidste barsel, jeg skal ikke have flere børn, 3 dejlige drenge har jeg fået – en bonus datter, så har jeg / vi vist også gjort vores.

 

Idag er det min “første” dag tilbage til det gamle efter operationen, med løft ALT, jeg kan godt mærke det i mine bryster, så det må gå stille og roligt for sig. Men eftersom jeg står alene fra imorgen, så kan vi ikke trække den længere.

Drengene kommer hjem fra deres fædre idag, og GU hvor jeg glæder mig. Amalie rejser mod København igen idag efter 10 dages ferie hos os, det har været fantastisk. Nu melder hverdagen sig igen, ovenpå en dejlig påskeferie. Vi har ikke lavet så meget andet end hygge herhjemme, men det er altså også bare dejlig engang imellem.

Fantastisk dag alle sammen 🙂

 

Stort knus og kram fra Camilla

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Marlene

  Hej Camilla
  Puha kan godt huske følelsen at skulle aflevere sit børn i dagplejen. Det kan være hårdt især når ens barn bliver ked af det når man går. Tror på han nok skal klare den godt. Da min datter startede var vi så heldig at få den dagpleje hvor vores søn var, de fik en månede sammen og så startede han i børnehave. Den første dag skulle hun være til indtil middag men da kl var 11 fik vi en besked vi godt måtte vente med at hente hende til hun havde sovet til middag og da hun så vågnede ringede dagplejemoren og sagde alt gik godt så vi bare kunne vente med at hente til drenge skulle med også. Super fedt det gik så godt.
  Kende en del dagpleje så er lidt nys hvem har i valgt/fået ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Marlene. Lyder til du har haft en rigtig dejlig dagpleje til dine børn. Jeg fornemmer det bliver en rigtig god dagplejetid, en rigtig sød dagplejemor, og en god kemi, så alt tyder på at blive rigtig godt. De bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Andrea Kold

  Det skal nok gå og dagpleje er så hyggeligt. Vil sige min datter gik heldigvis fri af alt det sygdom de ofte lægger ud med. I dagplejen er der jo heller ikke så mange børn:-)

  Må lige høre dig om noget – er dine mavemuskler vokset ordentlig sammen efter 3 graviditeter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Heidi. Jeg krydser fingre for vi også går fri, han har været afsted en uge nu, og 11 tallerne ud af næsen er kommet. Men de går så godt med ham. Vokset ordentlig sammen? tænker du efter min kejsersnit? faktisk ved jeg det ikke, og hvordan ved man det? De bedste hilsner fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 uge efter min brystoperation