På besøg ved Nygart privatshospital, hvad skal der ske? – Camilla Framnes
Den nøgne sandhed.....

På besøg ved Nygart privatshospital, hvad skal der ske?

IMG_9901

Jeg er en af de “heldige” som bare ALTID har døjet med uren hud, og set farlig ud i tide og utide.

Jeg døjer rigtig meget med fedtet hud over næsen og forstørret porre, i det hele taget urenheder, acne ligende tilstande i mit ansigt og jeg er blevet vejledt til at prøve denne behandling, Salicylic peel behandling, Måske kender du kender den?

Hvad er det?

Biophora Peel er et revolutionerende program til hudplejeforbedring og indeholder 30% salicylsyre, som er perfekt til at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Dermed frigør Biophora Peel huden for døde hudceller og stimulerer samtidig hudens fornyelsesproces. 

Den kan hjælpe med at forbedre, akne, hyperpigmentering/brune pletter, ujævn hud, forstørret porer, olieret-tør og spaltet hud, sund glød.

IMG_9902

Vi tog en dag ud af kalenderen, og gjorde en tur ud af det sammen med Kevin og Victor, pakkede bilen og kørte til Aarhus, hvor Nygart privathospital ligger.

Vi startede turen  med cafe besøg, og hygge i Aarhus, virkelig hyggeligt by.

Derefter gik turen til Nygart privathospital. Inden jeg skulle derind, var jeg egentlig ret rolig, dog MEGET spændt. Jeg har prøvet så meget med min hud, så jeg er klar på at springe ud i det. Det eneste jeg egentlig var nysgerrig omkring, var om jeg kunne bruge make up bagefter, og det kan man sagtens – Spørgsmålet er nok mere, om DU har lyst?!?!

Jeg fik af vide inden behandling gik i gang, at det kan kunne være en svigende fornemmelse når selve produktet blev presset ned i huden. “JA” jeg skal lige hilse og sige det sviger, men efter et par minutter forsvinder det igen.

Behandlingen var hurtig færdig, og derefter kunne jeg gå derfra spændt og vente på “hvordan min hud mon reagerer”. For ikke lige nævne jeg gik derfra som en krebs, totalt rød i hovedet. Jeg fik en creme med som jeg skal smøre med flere gange om dage, ligeså snart huden tørre ud.

IMG_9897

Jeg fik afvide at ugen efter behandlingen ville mit ansigt/hud begynde at reagere, ved huden der skaller af, kan danne mørke pletter i huden grunden pigmenterne i huden, og de områder hvor jeg havde mange urenheder, der kunne jeg slå ud.

I kan se billederne for oven, ved at bladre.

Dag 2: Allerede på anden dagen, kunne man se de mørke pletter i huden, og de store åbne urenheder jeg havde begyndte at tørre ud.

Dag 3: Det går vildt stærkt, tredje dagen begyndte min hud for alvor at slå ud på min hage, som er det sted hvor jeg har allerflest urenheder.

IMG_9901

Dag 4: Der er virkelig gang i mit ansigt” NOGET sker” og der med fuld hammer, huden skaller af, huden føles meget tør, og DEN dag jeg brugte allermest creme.

Dag 5: Nu er huden så småt ved at være lidt mere medgørlig, men urenhederne er begyndt at komme frem, min hage er virkelig ved at rense ud. AVVVVVVV

Dag 6: SHIT – så vågner man efter et smerte bumse helved igår, og i dag er huden rolig, slet ikke under angreb på samme måde “noget sker”, og der er allerede tydelig forskel på min hud.

IMG_9900

Min hud mangler stadig at få det sidste hud “skiftet” op ad kinderne, og hagen er ved at være normal igen, men stadig lidt urenheder, JEG glæder mig til at se hudens forandring. Synes min hud ser meget mere frisk ud, sådan “jeg har været ude i den friske luft hele dagen” glød – Gir det mening?

Så springer du ud i sådan en behandling, så vil jeg bare lige give et råd med for din egen skyld – tag massere billeder, for der kan man virkelig se hvad som sker, og når man er slået ud allerværst bliver man også glad for at være på den anden side igen. Men jeg har lært med mine erfaringer, det skal være skidt før det kan blive godt, og det slår aldrig fejl.

Det skal siges denne behandling er den første af 3 (med 4 ugers mellemrum), så er meget spændt på hvordan mit ansigt reagere på næste behandling, det skal jeg nok dele med jer, og jeg er meget spændt på før og efter billeder fra start til slut. Men der er ca. 10 uger tilbage.

Nu kan jeg bruge make up igen, eller med andre ord jeg har lyst til at bruge det igen. Det giver mening, “brug make up hvis du har lyst”, for det har man ikke lyst til.

Der er så meget at fortælle psst….. jeg var også inde og få en snak om noget helt andet, men det bliver en anden dag i kan hører om det.

Fantastisk dag alle sammen, idag står den på filmklub med Sebastian, MOAR glæder sig.

Mange knus og kram fra Camilla

 

 

 

Skriv en kommentar

 • […] er også imorgen der er tid til anden omgang af Biphpra Peel (du kan læse om mit første besøg her) imorgen, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var til forundersøgelse hos Nygart i Århus, samme tidspunkt som da jeg fik lavet min peeling (tryk på linket, så kan du læse om min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold nu op du ser godt.
  Du er et sejt og inspirerene menneske
  Hatten af for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Camilla! Ville høre hvad prisen for de 3 sessions var, døjer nemlig med slem akne og det kunne være dette kunne hjælpe på det 🙂

  Mvh J

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Det koster 1800kr pr behandling, men 4800 kr hvis man tager alle 3 behandlinger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mettelisel Pedersen

  Hej Camilla 🙂
  Hvad er prisen på sådan en behandling ?
  Vh mettelisel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hejsa, behandlingerne koster 1800kr pr behandling men 4800 kr hvis man tager alle 3 behandlinger, som jeg har gjort.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nøgne sandhed.....