8 uger og 9 dage på Forever F.I.T programmerne – Camilla Framnes
Lækre kyllingespyd med tomatsalat

8 uger og 9 dage på Forever F.I.T programmerne

IMG_5797

Endnu 4 uger er gået og F2 forløbet er gennemført.

Sikke et eventyr med blod sved og tårer, men nu er jeg her og jeg er PISSE hamrende stolt af mig selv.

Billedet taler for sig selv, det første billeder er fra da jeg startede på c9 og det sidste billede er fra idag.

Jeg er nået i mål med hele Forever F.I.T programmerne, og det er ikke uden resultat.
Jeg hoppede på vægten til morgen og det er i alt på F2 blevet til et tab på yderligere 5 kg samt yderligere 12 cm.
Jeg er 1,4 kilo fra mit personlige mål, men jeg har for første gang siden 9 Klasse en sund BMI, og en vægt jeg aldrig havde turde håbe på jeg ville komme ned på.
FOR SIVAN det vildt, og jeg kan sige det igen igen igen, dette har ikke været en slankekur, men en ny levevej, jeg har FULDSTÆNDIG kontrol over min mad, og min træning.
Jeg elsker mit frirum til at træne, og elsker der energi det har givet mig.
Nu fortsætter jeg og har sat mig et nyt mål, så jeg vil tabe mig yderlige 8 kg også er jeg færdig med at tabe kilo, så det kun musklerne jeg kan begynde og koncenterer mig om.
Jeg er stadig fuldstændig top motiveret, og aldrig været så stolt af mig selv som nu, der er virkelig gået sport i at ?have plus på kcal kontoen?, ved at træne, hvilket betyder lækre snack i løbet af dagen.

 

ELSKER SIMPELTHEN BARE MIT LIV SOM DET HAR FORMET SIG, ALT ER TILLADT BARE TÆNK DIG OM.

Nu er det bare tilbage at sige, HVIS JEG KAN, KAN DU OGSÅ!

Til alle jer som går og overvejer eller gerne vil vide mere om C9 eller FIT1 ELLER FIT2 , så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

HUSK du kan følge med på intragram, hvor jeg dagligt ligger billeder op af bla. mad jeg spiser i løbet af dagen, jeg hedder Cframnes <3

Kæmpe power kram fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Amanda

  Hej, er selv i gang med C9 og vægttab, men har overvejet om du ikke har haft problemer med løshud? Eller hvordan og hvis ikke, hvordan tror du man gør at det ikke bliver et problem? 🙂
  Er kæmpe fan af din blog og Instagram!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Amanda. Læs med på bloggen idag, hvor jeg netop har taget dette emne op, fordi jeg har fået rigtig mange spørgsmål vedr. løs hud. Dejlig dag, og tak for de søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SM

  Hej Camilla
  Tillykke med vægttabet! Det sgu flot.
  I løbet af de 69 dage med C9 F1 og F2 hvor meget har du tabt i alt?
  Hvis man som jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan man tæller kalorier hvordan gør du så helt specifikt? Vejer du al maden af? ( når det er tilberedt eller?)
  Håber på svar mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hejsa, tak for de søde ord. Jeg havde heller ingen ide om hvordan, men lifesum lærte mig det, og det er skide hamrende nemt. men det kræver lidt ekstra tid og ja jeg vejer ALT mad. jeg vejer alt inden og efter og udregner derefter hvor meget jeg må få. RIgtig god fornøjelse, og god kamp mod kiloene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Gud hvor er det flot! Kan godt forstå at du er stolt af dig selv!
  Har du egentlig nogensinde fået opereret overskydende hud, eller har det ikke været nødvendigt?
  Tillykke med vægttabet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Nørnberg

  Hej Camilla

  Kan du fortælle lidt om hvad fit 1 og 2 går ud på…?
  Er der nogle bestemte ting man skal gøre, med F.eks. træning eller hvad..?
  Og hvad med maden, er det mest flydende kost…?

  Knus fra Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria Olsen

  Hej Camilla

  Først og fremmest hvor er du bare sej… Din kamp ånd og begejstring smitter
  Ja den smitter så meget at jeg selv er hoppet på FIT Forever jeg er færdig med C9 og nu gået igang med F1, jeg ville dog høre dig om dine erfaringer med træningsprogrammet på F1, fulgte du det slavisk eller lavede du bare en god omgang træning de dage du skulle? Tak for din fantastisk inspiration

  Mange hilsner
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Ditte. Tak for de søde ord, og glæder mig at jeg er med til at motivere. Jeg lod mig inspirerer af træningsprogrammet og fulgte det ikke helt, fordi jeg synes det var for svært at blive dus med, i det at det er forskellige træning hver dag. så brugte alt for meget tid på at sætte mig ind i HVAD jeg så skulle. Men brugte MEGET af det, og lod mig inspirerer, for mig tænker jeg også det STORE spørgsmål er om man kommer afsted, og forskellen er MAN får trænet. giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej 🙂
  Så super flot det du nået 🙂 jeg vil høre hvor det pogram til at tælle kalorier er fra , vil nemlig også gerne 😉 hilsen mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre kyllingespyd med tomatsalat