F2 – SØNDAG – Camilla Framnes
Nem tortilla Pizza

F2 – SØNDAG

IMG_5521

Så det søndag og det betyder at jeg skal på vægten…………..

Jeg kom på vægten til morgen, og vægten siger fuldstændig det samme. Ja normalt ville jeg have tænkt PIS LORT, men jeg kan se på min krop der sker en masse, “alt bliver ommøbleret” til det HELT KLART BEDRE.

Jeg ved godt at når man har tabt sig så mange kilo, så begynder det at gå langsommere. Jeg er sååå tæt på mål, og de sidste 4 kilo mangler STADIG, så det eneste jeg fik ud af det, var at smutte ned i fitnessworld og gav den fuld skure 1 time på løbebåndet. Det blev til 8,16 Km. YIHAAAAA

Juleferien er slut, og ALLE taskerne er pakket madpakkerne smurt og tøjet lagt frem børnene puttet. Så det betyder voksentid, film og plus på madkontoen, så jeg har lige lavet mig en bananvaffel med vanilje skyr og lidt hindbærsyltetøj toppet med æbler – DET SMAGTE SINDSYGT GODT. Bananvafler kan virkelig anbefaldes, selv mand og børn ELSKER DEM. Jeg smider opskriften op imorgen.

JEG er sååå klar til sidste uge af F2, og på alle måder klar til i det hele taget at fortsætte – 2016 kan kun blive et godt år.

Fantastisk aften alle susammen, HUSK i kan følge med på intragram Cframnes hvor jeg dagligt ligger billeder op.

Til alle jer som går og overvejer eller gerne vil vide mere om C9 eller FIT1 ELLER FIT2 , så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Hyggeligste hilsner Camilla

Skriv en kommentar

 • Charlotte

  Sikke en inspirationskilde, du er 🙂 Jeg blev bekendt med C9, FIT 1 og FIT 2 via din blog, og var hos Line i dag og hente C9, som jeg starter op på i morgen… Uhh er så spændt. Følger dig med stor inspiration. Keep up the good work 🙂
  Vh
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er den sejeste Camilla. Har kæmpe respekt for dig og dit flotte arbejde. Du er en kæmpe inspiration og ikke mindst motivation. Og når du kan, så kan jeg også

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem tortilla Pizza