2 uger på F2 – så den har stået på Sund Jul, Victors første Jul – Camilla Framnes
Jeg har været MOR i 10 år nu.....

2 uger på F2 – så den har stået på Sund Jul, Victors første Jul

IMG_5078

Tiden flyver afsted, ALT den stress optil jul og på et split sekund så er julen overstået.

Jeg klager ikke, for det betyder resten af familien kommet hjem igen.

2015 julen var Victors første jul, så tonsvis af billeder og tidlig julegaveoppakning. Helt sikker på han havde en fest Thi hi. Vi var ude ved min mor og stedfar juleaften, som de eneste, så det var voksen jul. Victor sov allerede kl. 19.00, så de voksne kunne slå sig løs med pakkespil, billederne siger vist alt Haha.

IMG_5075

Jeg har valgt at fortsætte F2, også hen over julen, men heldigvis betyder det jo at ikke alt er forbudt, så længe du holder din træning mm. Så jeg fik også flæskesteg (uden svær), kartofler med lidt sovs og en rådkålssalat. Desserten var for mig, vanilje skyr med hakket mandler og lidt hindbærsovs. ALT den mad gjorde jeg på ingen måde følte trang til at skulle spise mere og dog en kop kaffe og 1 stk havregrynskugle (min mors de bedste), men så var det også den jul for mig. Jeg sprang ud af sengen den 25. december ude hos min mor, og tog mig en 5 km løbetur. JEG ELSKER MIT LIV, den måde det er blevet formet på.

Drengene har været hos deres fædre juleaften, og faktisk også Olivers første jul hos sin far. Oliver har altid holdt jul hjemme ved mig, men i år ønskede han selv at prøve at holde jul hos sin far, hvilket han selvfølgelig skulle, og han havde hygget sig VIRKELIG meget.

Nu er ALLE børn kommet hjem igen, Oliver, Amalie og Sebastian ? og ferien er godt i gang. Massere hjemmehygge, mens Far Kevin desværre ikke har ferie før om nogle time i dag. Men skidt pyt, der er ikke noget bedre end hygge med perler, spil, pandekager, you name it massere hjemmehygge.

Ligeså snart Kevin er kommet hjem fra job, så har jeg hoppet i enten løbeskoene eller ned i fitness for at træne, og JEG HOLDER VED. Jeg har virkelig fundet gejsten igen til at træne, på en måde som aldrig før. Den time som normalt bare kunne hænge en ud af halsen, har jeg vendt om til at blive min TID, mit frirum. JEG ELSKER DET, en time med ro i ørene, tankerne kan slippes løs, og alt handler om min træning.

Der rigtig mange der spørger om jeg træner med Victor, og nej det gør jeg faktisk næsten aldrig. Jeg hare valgt at tage mig den frihed (fordi Kevin også bakker mig op, og giver mig muligheden) for at tage en time til halvanden ?fri? hver dag, til at træne. Så har DU den muligheden så gør det, og prøv og sætte tankerne til at, det er DIT alene frirum. Jeg synes med børn i huset, og alle ens gøremål, så er der altid run på og man kører med 280km i timen hele tiden, og derfor VED JEG at den time hver dag hevet ud af familien, giver 10 timer den anden vej, fordi min overskud, glæde, ALT bare er 10 dobblet.

De første 2 uger på F2 er gået, og jeg er stadig helt høj, jeg har yderligere smidt 2,5 kg, og HALLOOO jeg er begyndt at mærke/se muller på mine overarme. Der er et skide godt træningsprogram med, som jeg prøver at følge så godt jeg kan, men HOVEDMÅLET er at TRÆNE 6dage i ugen. Som stadig er skiftevis kardio og styrke.

Jeg var i gemmeren igår og fandt en billede fra jeg var på min maxvægt, kontra nu -DET ER SÅ VILDT…. Jeg er en meget stolt Camilla.

Der er 2 uger tilbage på f2, og jeg glæder mig bare hver dag til at stå op og komme i gang, for JEG ER OG BLIVER en meget gladere og et mere overskud menneske end nogensinde før. Fokus på kost og træning det jo helt utrolig hvad det kan gøre for en.

Min kost består dagligt af;

Morgen: Shake, term og forever gel

Mellemmåltid: Knækbrød med mager ost eller frugt

Frokost: Frokost på omkring 450 kca, term

Mellemmåltid: En shake eller en proteinbar

Aftensmad: aftensmad på omkring 600 kcal

Aftenssnack: Engang imellem, frugt, skyr eller proteinbar.

Jeg bruger lifesum appen til at beregne mit Kcal indtag i løbet af dagen, og den fortæller også hvor meget mere man skal spise, alt efter hvilken træning og hvor meget man har dyrket.

Psst?. Mit gamle lig af en computer har desværre svigtet igen igen igen, men kører nu og jeg smider en MASSE opskrifter på bloggen senere i dag.

Til alle jer som går og overvejer eller gerne vil vide mere om C9 eller FIT1 ELLER FIT2 , så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

FANTASTISK dag alle susammen, min træning står på fodbold i dag?..

Mange kram fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Kate

  Hej Camilla.
  Jeg prøvede faktisk den kur og det gik knap så godt.. Overvejer at prøve igen..

  Hvor ofte har du trænet under dette forløb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   hejsa Kate. Jeg trænede 5-6 gange om ugen. Håber det lykkes for dig, GOD kamp.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været MOR i 10 år nu.....