Form, forandre og forvandel med Forever FIT2 – Camilla Framnes
Afslutningen på F1 – DET FOR VILDT.

Form, forandre og forvandel med Forever FIT2

12346844_10206233257643803_954835956_nHvorfor ik? Med de resultater jeg kunne røbe på bloggen i går aftes, så ser jeg kun grund til at forsætte og afslutte Forever Livings Fitserie med en FIT2.

Forever FIT2 bringer mig videre til næste niveau, ved at hjælpe med at forme og forandre kroppen samt brænde kalorier. Muskelmasse er et vigtigt element af vægtkontrol for både kvinder og mænd. Forever FIT2 hjælper med både at ombygge og bevare muskelmasse.

Denne gang er jeg fuldstændig inde i hvad jeg skal, dette er bare et andet træningsprogram. Så det skulle være lige til at springe ud i. For at holde sig i ilden, så har jeg noteret mit næste delmål for at have et mål i enden af forløbet.

Nu stiger mit kalorieindtag også i og med træningen bliver hårdere. Jeg fortsætter med min veje dag hver søndag, så der vil I hører en status fra mig hver uge.

Træningskram fra Camilla

Til alle jer som går og overvejer eller gerne vil vide mere om C9 eller FIT1 ELLER FIT2 , så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutningen på F1 – DET FOR VILDT.