JEG ER SÅ HAMMER STOLT AF MIG SELV…… – Camilla Framnes
Lækker bulgur salat

JEG ER SÅ HAMMER STOLT AF MIG SELV……

IMG_2345

Det er for vildt, dagen idag skulle så være den dag hvor jeg har nået mit første delmål.

Jeg har været helt rørt til tårer idag, for det gik op for mig i bilen på vej ned og træne at, det er første gang jeg er så langt nede i vægt som jeg er nu. Det er så ubeskrivelig en følelse, og jeg er stadig fuldstændig top motiveret og så klar til at forsætte kampen mod kiloene.

Endnu en uge er gået og jeg har denne uge smidt 2,9 kilo, det er simpelthen så skide FEDT ALTSÅ.

F1 har virkelig fået sat fut i skoene, jeg havde ikke regnet med jeg ville tage det hele så nemt. Da jeg startede for 3 uger siden, tænkte jeg virkelig “det bliver lange 4 uger”. Men det flyver afsted, og min overskud i hverdagen er KÆMPE.

Der vælter nye opskrifter ud af ærmet ude i køkkenet herhjemme, det at lærer at tælle kcal og tænke mad på andre måder, har virkelig givet mig lysten til at afprøve nye ting i køkkenet igen.

Tænk sig det faktisk svært at spise alle de kcal jeg skal, fordi jeg har lært at lave lækker mad med få kcal.

Jeg får stadig min shake til morgenmad med min morgenkaffe, det er ret så nemt bare at kan stå op og få en hurtig drik også videre i programmet.

Træningen kører derudaf, jeg får stadig trænet 6 dage i ugen og holder træningspause om torsdagen. Jeg kan tydelig mærke en markant forskel på mit krop, både det at den bliver mindre men også at jeg kan holde til meget mere. For ikke at nævne mit tøj som også tydelig viser at der er sket noget med kiloene. DET SÅ FEDT!

Nu er der en uge tilbage på f1, og jeg er stadig fuldstændig top motiveret og klar til at give den gas til de sidste kilo er væk.

Nu er næste delmål sat og nu det bare at knokle røven ud af bukserne for at komme dertil.

Glæder mig til søndag om en uge, og de 4 uger er gået på F1. Der skal vejes, med der skal også måles – mon der ikke er røget nogle centimeter?!?!

Trods en halsbetændelse, og syg baby så holder jeg KURSEN med træning og sundmad.

 

Fantastisk aften alle sammen <3

 

Mange knus og kram fra Camilla

Følg også med på Instragram Cframnes hvor jeg dagligt smider ting op.

 

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1, så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Dorte

  Du er bare så sej Camilla. Skal selv tabe minimum 20 kg. Er bare ikke motiveret til det. Knus Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hvor er du bare pisse sej Camilla!! Du kan være SÅ stolt af dig selv!! Virkelig flot!!

  – Hva er det for en Shake du bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du er så sej Camilla godt gåde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Super flot Camilla.
  Kunne du evt lægge nogle lækre opskrifter op på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange tak 🙂 Det kan du tro, de kommer op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke. … Jeg er ret misundelig. .. Kæmper dagligt med vægten. Jeg har desværre ik råd til at Købe pakken til det forløb du har Været igennem. Så prøver at ændre min livsstil selv. Tager virkelig dig som inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange mange tak Christina. Du behøver ikke sådan et forløb for at komme i gang, små skridt store forandringer. Glæder mig jeg kan være med til at inspirerer. Ellers er lifesum virkelig også et godt hjælpeværktøj til at holde styr på hvad man spiser. God kamp mod kiloene. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Theil

  Hey Camilla! Det er SÅ sejt gået! Ja C9 og F1 virker virkelig! Lige som alle de andre produkter derfra..
  Du er en kæmpe inspiration for mange, bare klø på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er så super flot det du har opnået indtil videre Er vildt imponeret, og synes at det er meget inspirende at følge med i dit forløb.
  Hvor meget trænede du da du arbejdede fuld tid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange mange tak for det. Jeg kan sige det så mange gange, men det GLÆDER mig virkelig jeg kan være med til at inspirerer andre. DA jeg arbejde trænede jeg 3 gange om ugen 🙂 OG det niveau tænker jeg også det bliver igen når jeg er i mål. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Camilla
  Du skal bare vide at jeg synes du er overdrevet sej! Du er så motiverende, fordi du er så ægte. Jeg har kæmpe stor respekt for alt det du har opnået, både hvad angår dit vægttab, men også hvad angår din skønne familie og fantastiske børn. Det giver en hel særlig glæde at følge dig og læse at det går dig godt, hvilket du uden tvivl fortjener til fulde. Jeg håber kun at det vil fortsætte 🙂
  Kærlig hilsen Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Josephine. Tak for din søde besked, og hvor er jeg GLAD for jeg kan være motiverende for andre. Det glæder mig virkelig meget at der nogle derude som vil følge med 🙂 Rigtig god vind til dig og dine. Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er rigtig sej gået – flot du har holdt kursen trods sygdom og manglede søvn som der jo er med små børn i huset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Du er SÅ skide SEJ altså!! Jeg er selv på en kur der hedder HCG, det er fantastisk at hoppe på vægten og så blive SÅ motiveret af at der er – på vægten.. Har været på kur i 14 dage og har tabt 6 kg fortsæt god kur..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange tak for de søde besked Randi. KÆMPE SKULDERKLAP TIL DIG OGSÅ, skide godt gået. Rigtig god kamp mod kiloene. Dejlig aften// Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker bulgur salat