WHAT 5 kg…………….. – Camilla Framnes
Grønsagskødsovs med squash "spagetti".

WHAT 5 kg……………..

IMG_1561

Det et par dage siden i har hørt fra mig, vi har været ramt af sygdom herhjemme. LILLE Victors første virus. Feber, snot, opkast og bare rigtig sløv, ingen søvn overhovedet. Men det er heldigvis væk igen, og kun lidt snue tilbage, som nærmest resten af familien.

Trods sygdom og ingen søvn, har jeg formået at holde kursen altså mit FIT1 program. Ja undskyld jeg siger det, men jeg har virkelig klappet mig selv på skuldrene. ALDRIG har jeg trænet så meget som jeg gør nu, og aldrig har jeg haft så meget kontrol over mit madindtag, og det fungere virkelig.

Jeg startede forrige søndag, og i søndags var der vejedag. Det skal siges jeg tydelig har kunne mærke på min krop der sker noget, trods der kun er gået en uge. Men det kender vi vel alle sammen, på alle måder føler man sig meget mere tilpas, og energien er faktisk også langt højere fordi man får trænet.

Men det første jeg gjorde søndag morgen, var at tisse af også hoppe på vægten????? OG hold nu fast, VÆGTEN sagde et vægttab på 5 kg på en UGE. Arg hva, det troede jeg simpelthen ikke på, så jeg flyttede vægten rundt i hele stuen, men der blev ved med at sige ? 5 kg. Jeg ved selvfølelig godt det kan være noget med væske osv. Og jeg forventer selvfølgelig heller ikke at det er standart. MEN wauw det er status -5 kg, det er simpelthen så mega fedt.

 

Den berømte ?svære? uge er overstået, og mavesækken er mere eller mindre begyndt at forstå hvor meget mad der kommer. Så sulten er fuldstændig væk, og jeg får drukket helt vildt meget vand.

Ja jeg må sige jeg fortryder på ingen måder jeg hoppede på Fit1, tværtimod. Jeg har også gjort mig tanker omkring min kost og motion når dette forløb er ovre, og det vil jeg dele med jer senere.

Men på nuværende tidspunkt ser min hverdag sådan ud, 1200-1400 KCAL om dagen, motion hver eneste dag (undtaget Torsdag, det min hviledag). Mandag er det kardio (for det meste løb), Tirsdag Styrketræning, Onsdag Fodbold, Torsdag Pause, fredag Styrketræning, Lørdag Kardio (Stepfit, løb), søndag Styrketræning. Yihaaaa???

Det ikke altid træningen kan være 60 min, også tager jeg kun 30 min, det hele skal passe herhjemme. Heldigvis kan jeg lave stort set alt herhjemme, hvilket jo gør det hele langt nemmere. Men bedre at tage lidt træning frem for INGENTING.

For at holde styr på alle kalorierne har jeg hentet den app som hedder Lifesum, måske kender du den? Men den hjælper mig med at holde styr på hvad jeg spiser i løbet af dagen. Den er så smart man kan scanne sine varer nede i supermarked, også fortæller den dig hvor mange kcal der er i pågældende varer. Det er et kæmpe hit for mig, og er ret sikker på at det for første gang heller ikke er noget problem for mig at tælle KCAL.

Det vigtigste værktøjer i køkkenet lige nu er min madvægt og Lifesum appen.

Så jeg klør på, og jeg opdatere på vægten igen på søndag, MEGET spændt.

Nå men nok om det, jeg har i dag været til skolehjemsamtale på skolen om Oliver. Jeg kunne gå derfra PAVE stolt, der var så meget ros til min dreng både fagligt men bestemt også vedr. trivsel. Han er sådan en god ven, betænksom, omsorgsfuld, kærlig, JEG ER SÅ STOLT AF JEG HAR OPDRAGET HAM TIL AT BLIVE SÅDAN EN FANTASTISK DRENG. Noget må jeg helt sikkert have gjort rigtig, for han er og bliver en fantastisk dreng.

 

Jeg går med mange sommerfulge i maven i disse dage, for mor skal ud og luftes med tøserne på lørdag. Så jeg har fået min mor til at passe Victor til overnatning, det er faktisk første gang han skal passes i længere end nogle timer. Jeg er slet ikke nervøs for det, for min mor hun ka bare det der. så min største bekymring er faktisk kun om der nok mad og drikke, jeg har inviteret 8 tøser hjem til mig, også laver jeg noget lækker mad til alle sammen, også skal der ellers bare festes, hygges og ja DRIKKES. JAAAA i know, det måske ikke skide smart for vægten, men jeg går efter den overbevisning, at det sundere at lever normalt end at gøre alt forbudt, ellers falder man bare tilbage i de dårlige rammer. MEN synde lørdag, betyder selvfølgelig INGEN tømmermændsmad.

Tænk sig man kan gå og glæde sig så meget til sådan nogle ting, men det gør jeg virkelig. Jeg har gået og handlet hele ugen små ting, pynt osv. JEG GLÆDER MIG VIRKELIG. Skal nok fortælle om herlighederne, når Weekenden er omme.

Nu kalder de huslige pligter lige for en gang skyld, hav en fantastisk Torsdag <3

Psst… Hvis I skulle have lyst til at følge med på instagram også så hedder jeg cframnes – der er også inspiration at hente til frokost, aftensmad snack osv.

Mange knus fra Camilla

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1, så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Skriv en kommentar

  • Lis

    Hej Camilla.

    Jeg vil bare sige at det er et flot vægttab. Men der ud over undre jeg mig over dit lave kcal indtag, når du træner så meget. Jeg træner ikke ud over gåture med min hun og jeg skal have 1400-1500 kcal. Det er regnet ud af en uddannet kostvejleder. Det er ikke for at være kritisk, men som sagt undrede jeg mig. Der ud over vil jeg give dig ret i at lifesum er et godt redskab. Man kan bare ikke regne med det kcal tal den regner ud.

    Hilsen Lis

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønsagskødsovs med squash "spagetti".