At være mor………. – Camilla Framnes
Kødboller i tomatsovs

At være mor……….

P1060724

Åhh kender I det ´Mødre`, man står op og tanker kører bare rundt i hovedet på en.

Går det mon godt i skolen for Sebastian, er han glad, er der noget jeg har overset – “han smiler jo, han er glad, trives herhjemme, har legeaftaler, smutter ud og lege så snart han kommer hjem, han spiser sin madpakke, han følger med i skolen. JA han har det jo nok ret godt……………. MEN alligevel er der noget han ikke fortæller mig, eller er der noget jeg skal være bekymret for…………. DEN EVIGE BEKYMRING.

Er det bare mig?

Sebastian startede i skole i år efter sommerferien, og det har faktisk bare kørt på skinner. Det meget nemmere at sende nr 2 i skole, fordi man er ligsom er i “rutine”, man ved hvad der skal ske. Så bekymringer har faktisk ikke været så store, som jeg husker da Oliver skulle starte i skole og tænker, “det er jo nok egentlig ret normalt”.

IMG_8340

Men er det her mon så “efterveerne” der koommer nu – bekymringerne?

Det en sjov størrelse at blive mor og være MOR. Alle de følelser der følger med, den KÆMPE kærlighed man har til sine børn, det er så ubeskrivelig stort. Jeg er i stand til alt når det omhandler mine børn.

Det mit job at sørge for de får en god barndom MED alt den kærlighed der findes, sørge for de er trygge, sørge for de har smil på læben hver eneste dag, sørge for at opdrage dem, sørge for at være et forbillede, guide dem i RIGTIG og FORKERT,lærer dem de gode værdier, klæde dem på til at skal klare sig ude i DEN STORE VILDE VOKSEN VERDEN, i bund og grund give dem en SUND,FORNUFTIG og KÆRLIG rygsæk.

Opskriften på dette er jo egentlig ret nemt, men det er ikke uden bekymringer……

Det sjovt når jeg sidder og skriver det her, har jeg helt en klump i maven samtidig med jeg har et kæmpe smil på læben. STOPPPER BEKYMRINGERNE NOGENSINDE? Nej, det gør de ikke, for selv idag er jeg 28 år gammel og JEG ved min mor stadig bekymre sig om min søster og Jeg. Er det i bund og grund ikke bare ens mors lod?

Jeg kan huske der engang var en som sagde “jo ældre dine børn bliver, jo større bliver dine bekymringer”. Jeg kan huske jeg smilede, og har siden tænkt “HUN HAR SIMPELTHEN RET”.

Der stor forskel på mine børn, og det vil selvfølgelig helt naturligt også give forskellige udfordringer/bekymringer i skolen f.eks. OG det kan jeg også tydelig mærke.

P1060739

Oliver har altid været en meget stille og rolig dreng som helt lille, men den lille dreng har udviklet sig til en stor selvstændig dreng, med sine HELT egen mening. Ham som jeg egentlig var bekymret for at sende i skole, fordi han holdte sig tilbage, men det skulle til min store overraskelse vise sig at være lige omvendt. Han har gåpåmod, altid klar, en rigtig god ven, har mange venner, elsker at lærer fra sig også har han et hjerte af guld. Ja jeg kunne blive ved, men hey –  MINE BØRN, MIT GULD, MINE STOLTHEDER.

P1060674

Der sker så meget med sine børn når de starter i skole, jeg er spændt og nervøs for at følge dem og være der for dem, det jo stadig meget nyt for Sebastian. OG ja så der jo også stadig en lille Victor om MANGE år, Fnis……..

2015-09-25 11.04.03-9

Det at være mor er FANTASTISK på alle tænkelig måder, jeg har 3 drenge og en bonusdatter det en kæmpe gave, og jeg er evig taknemlig for JEG netop blev valgt til dem. Jeg vil gøre mit allerbedste for dem til den dag jeg ikke er her mere.

Det her blogindlæg kunne blive rigtig rigtig langt, så jeg vil “kvæle” en kop kaffe mere og nyde stilheden inden Victor og Kevin står op.

 

Fantastisk lørdag alle sammen <3

Skriv en kommentar

  • Lotte lønbæk Jensen

    Hej Camilla. Jeg syntes at du er super sej at jeg kan følge dig. Det er rigtig godt at
    Kunne følge med i dit liv og din familie jeg har godt nok ikke selv børn men med fornøjelse fuldt dig og dine børn på kanal 4 rigtig god aften til dig knus fra Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødboller i tomatsovs