Så fik lillebror sit navn…………… – Camilla Framnes
Ihhh 9 dage med C9 er gået, se lige resultatet......

Så fik lillebror sit navn……………

IMG_9711

Endelig kom dagen den 17. Oktober 2015, dagen hvor lillebror fik sit navn.

Lillebror blev døbt Victor Axel Framnes Larsen, armen gu hvor jeg elsker det navn.

 

Navnet er faktisk et ønske Kevin havde, et navn han altid gerne ville have hans barn skulle hedde hvis han en dag fik en dreng. Så var det jo bare heldig at jeg også er vild med navnet. Dog havde jeg et enkelt krav, og det var at Victor skulle staves med C.

IMG_9706

Jeg elsker traditioner, og i Kevins familie er det tradition at man opkalder børnene efter bedsteforældrene. Så det var selvfølgelig helt naturligt at Victor skulle hedde Axel til mellemnavn, efter Kevins Far. Som i øvrig lever endnu, og HAN er meget stolt og beæret.

Det var simpelthen en længe ventet fest, det var første gang vores familier skulle mødes. Det er kun Kevins mor og Bror der har mødt min familie. Så det var meget spændende.

Det har på alle måder været med følelserne helt udenpå tøjet, spændt, og nervøs ? Alt på samme tid. Men det gik jo selvfølgelig over alt forventning.

Det var en vellykket dåbsfest med 57 gæster, blandet med familie og nærmeste venner. Stemningen var bare så dejlig afslappende, hyggelig ?har jeg hørt fra gæsterne?. Det er jo lige det med forældrene som holder festen, de når ikke rigtig selv at sidde og deltage. Man vil gerne lige hilse på alle, pakke de OVERVÆLDENDE mange flotte gaver op, hente det der lige manglede derhjemme, lige kigge efter børnene, tjekke alle nu havde det de skulle, nåh ja så var der også lige et dåbsbarn der lige skulle pusles og dikke dikke og spise. FOR ikke at nævne de traditionsvigtige dåbsbilleder. Pyhhhh?..

IMG_0068

Faktisk er det først i dag jeg er kommet ordentlig ovenpå, det har været en hård omgang for os alle og for Victor. Han har sørme også været på overarbejde med alle de nye indtryk, og en ?lidt? stresset mor.

Ja man skulle jo tro jeg er i træning med dåbsfester, det er jo den 3 af slagsen, MEN NEJJJJ. Thi hi.

Det skal jo også lige siges at huset har været fuld af gæster af Kevins familie og venner som skulle med til dåben, i alt 7 overnattende gæster, det kan i sig selv også give lidt pres på skuldrene og kuldret barn/børn og forældre.

JA hvad gør man ikke for familien????????.. ALDRIG IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg fik et ønske opfyldt, JEG HAR ALTID DRØMT OM, at få en flot stor kage til dåbsfesten. Det ønske fik SØDESTE Mena, opfyldt. Hun lavede den flotteste dåbskage, jeg nogensinde har set. Også smagte den simpelthen så godt. Hun tog den med hele vejen fra København, så jeg var så lykkelig for det kunne lade sig gøre. Wauw siger jeg bare??. Se i billederne for oven.

IMG_0093

Jeg venter stadig på billeder fra min kære svoger Jimmi og min Mutti, så jeg lover at smide en masse lækre billeder op så snart jeg har fået dem. Men jeg har lidt fra min egen mobil, kvaliteten er desværre meget dårlig, så derfor har jeg gjort dem lidt pæne ved at gøre dem sort hvid. MEN I bliver ikke snydt.

IMG_9995

Nu kalder min seng, sov godt folkens, når I når så langt. Natte nat

Hav en fantastisk aften I dejlig mennesker.

 

Mange knus og kram fra Camilla

IMG_0067

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Malene

  Stort tillykke med ham og de rigtig flotte navne.
  Kagen er super flot selvom det er med K de har stavet Victor.
  Tillykke med ham den lille lækre fyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange mange tak:) Ja skidt pyt, jeg lå ikke engang mærke til det, før nogen sagde det. FORDI kagen bare var så hammer flot. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Clausen

  Hej Camilla 🙂

  Tillykke med lille Victor 😉

  Super flot navn og selvfølgelig skal det være med C, har selv en Victor elsker også bare det navn <3

  Men selvfølgelig har du også en Oliver, som jeg også har en af og det er jo lige så skønt et navn 😀

  Men selvfølgelig er det nogle super skønne navne i har til dine, mine og jeres børn 😛

  Kh. Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jean damer

  hej camilla tilykke med søn nr 3 hvor er han sød og Sødt navn Gode billeder af jer af jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ihhh 9 dage med C9 er gået, se lige resultatet......